NASTAO JE KAOS / Pojavila se šokantna vijest o Lovrenovu bijegu iz Rusije. Direktor Zenita žestoko reagirao: 'Provokacija!'

Image
Foto: Profmedia

Ne čudi zapravo što su se ovakve informacije proširile po medijima jer sve više stranih nogometaša napušta rusku ligu

3.3.2022.
11:29
Profmedia
VOYO logo

U ruskim su se medijima pojavile informacije da hrvatski reprezentativac i kapetan Zenita iz Sankt Peterburga, Dejan Lovren, želi raskinuti ugovor s klubom zbog raspada lige, koji je uslijedio nakon početka rata u Ukrajini.

Ruski izvori tvrde da Lovren želi pobjeći iz Rusije zbog invazije na Ukrajinu i izrazito nestabilnog stanja u zemlji, a takvi su navodi razbjesnili direktora Zenica, Aleksandera Medvedeva, koji je demantirao medije i otkrio što se događa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U kontaktu sam s Dejanom. Potvrdio mi je da je informacija o njegovoj želji za raskidom ugovora besmislica i provokacija", rekao je Medvedev, a prenosi sports.ru.

Ne čudi zapravo što su se ovakve informacije proširile po medijima jer sve više stranih nogometaša napušta rusku ligu i upitan je njezin nastavak i opstanak jer su im određene žestoke sankcije i izbačeni su iz svih natjecanja. Isto tako, Lovren je Hrvat, a Hrvatska je jedna od zemalja koja je uvela sankcije Rusiji i osudila njihovu agresiju na Ukrajinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Neki su već napustili klub

Recimo, Lovrenov suigrač, Ukrajinac, Jaroslav Rakicki, već je raskinuo ugovor sa Zenitom i napustio državu, a klub se rastao s njim u dobrim odnosima.

"Klub i naši navijači zahvaljuju mu se na vremenu provedenom s nama. Prepoznali smo njegov profesionalizam i strast koju je pokazivao igrajući za klub. Želimo Jaroslavu, njegovim prijateljima i obitelji sve najbolje", poručili su iz Zenita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren je trenutno jedna od najvećih zvijezda u Zenitu, upisao je 47 nastupa, zabio je dva gola i dva namjestio, a nosi i kapetansku traku. Može se reći da je možda i najvažniji igrač ruskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo