POJAVILA SE BIZARNA TEORIJA: / Pronađen krivac za ozljedu Neymara: 'To je bila kobna pogreška'

Image
Foto: Screenshot/AFP

Čudesni brazilski nogometaš teško je stradao u posljednjem nastupu.

28.2.2018.
15:14
Screenshot/AFP
VOYO logo

Vodeća momčad francuskog prvenstva PSG doživjela je veliki udarac proteklog vikenda kada se tijekom derbija s Marseillom ozlijedio najskuplji igrač današnjice Neymar.

Brazilac je na nosilima iznesen s travnjaka, a prve informacije govorile su da se radi o lakšoj ozljedi. No, na kraju je isplao da je zadobio frakturu pete metatarzalne kosti. Trener Unai Emery u utorak je izjavio da postoji mala šansa da će zaigrati protiv Real Madrida sljedećeg tjedna, no Neymar Sr. kasnije je poručio da ga čeka oporavak od šest do osam tjedana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promjena opreme

Nakon ozljede Brazilaca, jedan poznati prozvođač sportske opreme došao je pod povećalo. Naime, portal Footy Headlines optužio ih je da su krivi zbog njegove ozljede. To su potkrijepili činjenicom da je je Neymar u prvoj utakmici s Realom jedva uspio ostati na nogama dok je bio u jednom modelu kopački pa je poslije 20 minuta odlučio zamijeniti ih drugim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Model, koji mu je zadavao probleme na Santiago Bernabeu nosio je i protiv Marseillea kada se ozlijedio. Zbog toga se navedeni portal pita je li to bila kobna pogreška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo