NEZAPAMĆENO LUDILO U OSIJEKU / Ovo se čekalo, Lovrić potpisao: Pogledajte trenutak kad se pojavio pred navijačima, evo i što im je prvo poručio

Image

Odjeknula je ta vijest u Osijeku te je zavladala prava euforija

15.2.2022.
21:32
VOYO logo

Kristijan Lovrić novi je igrač Osijeka. Njegov novi klub i Gorica uspjeli su sve dogovoriti zadnji dan prijelaznog roka pa je tako završena i ova sapunica. O transferu najboljeg igrača Gorice dugo se šuškalo, još u prosincu prošle godine, a sada bi Lovrić trebao pojačati momčad Nenada Bjelice i time im dati veliki vjetar u leđa u borbi za vrh lige.

Još jučer se pojavila informacija kako će najbolji igrač Gorice pojačati momčad Nenada Bjelice, a danas se kroz cijeli dan čekala i službena potvrda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klubovi su od jutra pokušavali dogovoriti uvjete. U kasnim poslijepodnevnim satima stigla je službena potvrda da će u Goricu sjesti oko dva milijuna eura, a Lovrić će s Osijekom potpisati na četiri i pol godine. I

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obratio se navijačima

"Hvala svima što se došli. Ugodno ste me iznenadili. Jedva sam čekao ovaj trenutak i nisam mogao sanjati da će biti ovako i idemo po obje titule", poručio je Lovrić i izazvao euforiju, što s emože vidjeti pred kraj videa. Povodom transfera oglaiso se njegov bivši klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon dugotrajnih pregovora, u posljednjim satima zimskog prijelaznog roka Kristijan Lovrić (26) napustio je redove HNK Gorice i potpisao ugovor s NK Osijekom. Sve strane uključene u posao zadovoljne su postignutim dogovorom i najbolji strijelac našega kluba u prvoligaškom društvu promijenio je sredinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovrić je u redove HNK Gorice došao u ljeto 2018. godine, uoči prve prvoligaške sezone, a u sljedeće tri i pol godine odigrao je 120 utakmica, postigao 54 gola i upisao 29 asistencija. Ostavio je značajan trag u goričkom dresu, u koji je došao kao neafirmirani igrač bez iskustva u najvišem rangu hrvatskog nogometa.

U trenucima rastanka Klub želi Kristijanu zahvaliti na svemu što je učinio u crveno-crnom dresu, ali i poželjeti mu puno zdravlja, sreće i uspjeha u nastavku karijere", priopćila je Gorica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo