težak raspored / Pogledajte što sve čeka Hrvatsku reprezentaciju do početka Svjetskog prvenstva: Čak četiri utakmice u deset dana

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Spektakl na Poljudu protiv Francuske, 4 utakmice u deset dana u Ligi nacija

30.3.2022.
10:05
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon “akcije Katar”, reprezentacija Hrvatske mirovat će do lipnja, kad kreće ludi tempo. Naime, u samo samo deset dana Vatreni će odigrati čak četiri utakmice u Ligi nacija.

Naša će nacionalna izabrana nogometna vrsta najprije u Osijeku ugostiti Austriju 3. lipnja od 20.45 sati, a tri dana kasnije na, nadamo se prepuni splitski Poljud, dolazi aktualni svjetski prvak Francuska, a taj dvoboj zakazan je isto za 20 i 45. Bit će to svojevrsna repriza moskovskog finala SP 2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom Hrvatska gostuje kod Danske 10. lipnja, da bi lipanjski ciklus bio okončan 13. lipnja u Parizu još jednom utakmicom protiv moćnih Tricolora.

Dva puta protiv Francuza

Dakle, u samo tjedan dana Hrvatska i Francuska dvaput će odmjeriti snage u službenim natjecateljskim utakmicama. Spomenimo da natjecanje u skupini Lige nacija završava u rujnu, kad će Hrvatska najprije biti domaćin Danskoj 22. rujna, a tri dana kasnije gostovat će u Austriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između Lige nacija i Svjetskog prvenstva, koje počinje 21. studenoga, Hrvatska će odigrati još dvije prijateljske utakmice. Prvu prijateljsku utakmicu odigrat će početkom listopada, a drugu desetak dana prije početka natjecanja u Kataru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo