MODRIMA SE OVO NEĆE SVIDJETI / Pogledajte što poljski mediji pišu o Dinamu nakon remija s Legijom

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Dinamo je bio puno bolja momčad, dominirali su cijelu utakmicu i stvorili brojne šanse

5.8.2021.
10:41
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

U prvom susretu trećeg pretkola nogometne Lige prvaka Dinamo je na stadionu Maksimir pred 4.597 gledatelja odigrao 1-1 protiv Legije iz Varšave. Dinamo je poveo u 60. minuti golom Brune Petkovića, a izjednačio je Ernest Muci u 82. minuti.

Dinamo je bio puno bolja momčad, dominirali su cijelu utakmicu i stvorili brojne šanse, no Legia se na kraju ipak izvukla, na opće iznenađenje svih pa možda čak i poljskih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon utakmice poljski su mediji ovaj remi proglasili senzacijom i sada tvrde da se u uzvratu čak može i srušiti Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcije Poljaka

"Senzacija! Legia remizirala s Dinamom. Veliko iznenađenje u glavnom gradu Hrvatske. Legia se u Varšavu vraća s vrijednim remijem. Igrači Czeslawa Michniewicza u uzvratu će se boriti kao lavovi kako bi napravili još veću senzaciju i eliminirali Dinamo", piše Sport Express.

Utakmicu je komentirao i poljski novinar Sebastian Staszewski: "Vrlo pametna igra Legije. Aplauz za trenera Michniewicza. Ostavili ste srce na terenu, napali ste u posljednjih pola sata i pokazali kvalitetu. A onda je i albanski zmaj Muci pokazao što zna", napisao je na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratna utakmica je 10. kolovoza u Varšavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo