TEŠKO STE MOGLI PRIMIJETITI / Pogledajte sjajan pogodak Luke Modrića kojim je ponovljen neobičan, i već 16 godina neviđen, slučaj u Real Madridu

Image
Foto: Profimedia

Realov povratak je krenuo golom hrvatskog reprezentativca Luke Modrića

24.1.2022.
11:59
Profimedia
VOYO logo

U susretu 22. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je na Santiago Bernabeu odigrao 2-2 protiv Elchea, nakon što su gosti do same završnice susreta vodili s 2-0.

I drugi put u posljednja tri dana Elche je namučio "Kraljevski klub". Real i Elche su u četvrtak igrali u Kupu, a "Los Blancosi" su tada slavili s 2-1 tek nakon produžetka. Ovoga puta Elche je bio bliže pobjedi, a "Kraljevski klub" je iščupao bod u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je odličan susret u kojem Real Madrid pri rezultatu 0-0 nije realizirao kazneni udarac, gosti su potom imali 2-0, no Real je u posljednjih 10 minuta uspio izjednačiti, a Realov povratak je krenuo golom hrvatskog reprezentativca Luke Modrića.

Image
Foto: Profimedia

Ponovili neobičan slučaj s penalima

Real je u 82, minuti dobio kazneni udarac, i to im je bio drugi na utakmici, prvi je promašio Karim Benzema, ali ovoga put pucao je Modrić i pogodio. Od poraza Real je spasio Eder Militao pogodivši za 2-2 u drugoj minuti sudačke nadoknade na asistenciju Viniciusa Juniora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrićev gol pogledajte OVDJE.

Modriću je to bio jubilarni 30. gol za Real u 415 nastupa i ušao je ujedno i u povijest. Naime, ovo je prvi slučaj od 6. studenog 2005. godine da je za Real Madrid na istoj utakmici španjolskog prvenstva različiti igrači promaše i zabiju iz penala. Sada je promašio Benzema, a zabio Modrić, a prije 16 godina i dva mjeseca protiv Zaragoze penal je promašio Robinho, a kasnije je zabio iz penala Roberto Carlos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo