PONOVNO U CRVENOM DRESU / Pogledajte prve fotografije Ronalda u dresu Manchester Uniteda. Konačno se zna i koji će broj nositi

Image
Foto: Twitter Manchester United

Ronaldo je odmah odradio i prvo službeno fotografiranje u dresu Uniteda

31.8.2021.
23:16
Twitter Manchester United
VOYO logo

Portugalski golgeter Cristiano Ronaldo (36) potpisao je dvogodišnji ugovor sa Manchester Unitedom, čime je okončana priča oko njegova povratka u klub s kojim je u razdoblju od 2003. do 2009. osvojio osam velikih trofeja, uključujući i Ligu prvaka.

Manchester United će platiti Juventusu 15 miilijuna eura odštete plus osam milijuna u bonusima ovisno o Ronaldovu učinku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedva čekam da ponovno zaigram pred punim Old Traffordom. Manchester United je uvijek imao posebno mjesto u mom srcu i dirnut sam porukama koje sam dobio otkad je objavljeno da se vraćam u United", priopćio je Ronaldo.

Prve slike u dresu

Ronaldo je odmah odradio i prvo službeno fotografiranje u dresu Uniteda, a klub se time pohvalio na svojim društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom mandatu u Unitedu Ronaldo je u 292 utakmice postigao 118 golova, nakon toga je devet sezona proveo u Real Madridu, a posljednje tri u Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi još spomenuti kako će Ronaldo vrlo vjerojatno na dresu nositi svoju "sedmicu" jer Edinson Cavani je na svom službenom Instagramu na kraju imena dodao broj 21, a do sada je on nosio sedam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo