EVO TKO JE PODBACIO / Pogledajte najgoru momčad SP-a: Predvodi ih 'ljubimac' hrvatskih navijača, mjesto i Orlovima

Image

Svjetsko prvenstvo izbacilo je nekoliko velikih igrača i svrstalo neke nove pojedince na mjesta najboljih na svojim pozicijama. Evo tko su ti koji su razočarali ovo natjecanje i našli s emeđu najgorom momčadi prvenstva

20.12.2022.
18:49
VOYO logo

Završilo je još jedno Svjetsko prvenstvo! Argentina je svladali Francusku u finalu te su se Lionel Messi i društvo okitili najvrjednijim zlatom u karijeri. Vatreni su pak svladali Maroko i osigurali treće mjesto. Dodijeljene su i nagrade; zlatnu kopačku dobio je Mbappé, loptu Messi, rukavicu Emiliano Martinez, dok je najbolji mladi igrač turnira Enzo Fernandez. No, još uvijek čekamo službenu objavu FIFA-e u kojoj će odrediti najbolju momčad turnira.

A dok to čekamo, engleski WhoScored.com se malo poigrao i složio najgoru momčad prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U toj momčadi prevladavaju domaćini, čak je četiri igrača iz Katara u najgorih 11, a Srbija ima dva predstavnika; stopera Miloša Veljkovića i veznjaka Sašu Lukića. Najgori golman turnira uvjerljivo je kanadski Milan Borjan.

Njima su se još pridružili Duarte iz Kostarike, Khoukhi, Al Haydos, Ahmed i Ali iz Katara, Johnston iz Kanade, Ramsey iz Walesa te Bergwijn iz Nizozemske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo