Pogledajte kako se BiH reprezentativac osramotio već prvog dana

U subotnjoj utakmici 3. kola kola nogometnog prvenstva Engleske Everton je na svom terenu poražen od Chelseaja sa čak 3:6.

31.8.2014.
17:28
VOYO logo

Bešić je nakon pamtljivog nastupa na Svjetskom prvenstvu dobio angažman u Evertonu, no već na debiju je doživio uvrede s tribina. U dvoboju Evertona i Chelseaja, Bešić je ušao u 89. minuti, kad je sastav Josea Mourinha vodio 5:2 i onda ničim izazvan dodao loptu za šesti gol Chelseaja.

Trebala je to biti atraktivna peta i povrat lopte svojoj obrani, ali umjesto da impresionira publiku na Goodison Parku, BiH reprezentativac je krivo dodao loptu Mikelu, a ovaj proslijedio Diegu Costi za njegov drugi gol na utakmici. I naravno, zaradio zvižduke tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/OBOiLBLx9Pl/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Inače, Chelsea je već nakon tri minute vodio s 2:0, a do poluvremena Everton je pogotkom Mirallasa uspio smanjiti zaostatak. U drugom dijelu, od 67. do 90. minute palo je čak šest golova. Strijelci za Chelsea bili su Diego Costa (1, 90), Branislav Ivanović (3), Seamus Coleman (67-ag), Nemanja Matić (74) i Ramires (77), a pogotke za Everton zabili su Kevin Mirallas (45), Steven Naismith (69) i Samuel Eto'o (76).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo