Malo se razbahatio / Pogledajte kako je Luka Modrić preuzeo trenersku ulogu u Realu: 'Diži se odmah…koja budala, majko mila'

Image
Foto: screenshot Twitter

Ova situacija pokazuje trenerski gen koji tinja u najboljem hrvatskom nogometašu, ali i autoritet koji uživa u svlačionici Reala

5.4.2022.
10:58
screenshot Twitter
VOYO logo

Madridski Real je slavio protiv Celte 2:1 u posljednjem kolu La Lige te je zadržao gotovo nedostižnih 12 bodova prednosti pred Barcelonom i Sevillom s tim da Katalonci imaju utakmicu manje. Do kraja je ostalo još osam kola, a Kraljevski klub nije omeo u utakmici protiv Celte čak ni izostanak Carla Ancelottija. Trener Reala se zarazio korona virusom, a na klupi su ga mijenjali sin Davide i Luis Lopis.

Image
lijepa pohvala /

Grčki izbornik: Luka Modrić je najbolji igrač kojeg sam trenirao

Image
lijepa pohvala /

Grčki izbornik: Luka Modrić je najbolji igrač kojeg sam trenirao

Ono što je privuklo pozornost španjolskih medija je ponašanje Luke Modrića na ovoj utakmici. Kapetan Vatrenih je izašao iz igre 15-ak minuta prije kraja dvoboja, a onda je počeo dirigirati s klupe događajima na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nacho, počni se zagrijavati'

Lukita, kako mu tepaju Španjolci, uživio se u trenersku ulogu. Odmah je poslao suigrača na zagrijavanje.

'Nacho, počni se zagrijavati', bez gledanja je dobacio Modrić, a onda je i podigao glas na Militaa koji je krao vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Odmah se digni', zaurlao je uz prigodnu psovku, a onda pomalo rezignirano sjeo na klupu i promrmljao sebi u bradu još jednu opasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema se za trenersku karijeru

'Koja budala, majko mila', rekao je Modrić. Do kraja je još malo zlostavljao plastičnu bocu, a cijeli njegov performans je zabavljao dobro raspoloženu ekipu na klupi Reala.

Ova situacija pokazuje trenerski gen koji tinja u najboljem hrvatskom nogometašu, ali i autoritet koji uživa u svlačionici Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo