RECIKLIRANA PLASTIKA / Pogledajte kako je Hajduk predstavio novi zeleni treći dres

Image
Foto: Ivo Cagalj/Pixsell

Splitski klub je otkrio kako nova zelena boja simbolizira snagu, rast i nadu za bolji svijet, dok se grb Hajduka s ponosom nosi na srcu.

21.6.2023.
20:45
Ivo Cagalj/Pixsell
VOYO logo

Hajduk je službeno predstavio novi zeleni treći dres u kojem će momčad nastupati u sezoni 2023./24.

Image
PAO POTPIS /

Mlada nada potpisala s Dinamom: 'Prekrasan je osjećaj vratiti se kući'

Image
PAO POTPIS /

Mlada nada potpisala s Dinamom: 'Prekrasan je osjećaj vratiti se kući'

"Ova nova garnitura dresa nastavlja istu tehnološku i stilsku inovaciju koja karakterizira ovaj talijanski brend te naglašava smjer prema kojem će se proizvodnja odvijati u budućnosti. Kao i kod prethodnih dresova, koristi se visokokvalitetne tkanine i eko materijale, s posebnim naglaskom na detaljima i personaliziranim vizualnim rješenjima", piše splitski klub o novom dresu te dodaju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novi zeleni treći dres je izrađen od 100% reciklirane plastike, certificirane prema standardu 'Global Recycled Standard'. Za izradu jednog dresa koristi se 13 recikliranih plastičnih boca od 0,5L. Prednja strana dresa izrađena je od posebne eko tehnološke tkanine koja prati koncept body mapping', a na samom dresu postoje perforacije (rupice) na mjestima gdje se sportaši najviše znoje, što pruža poseban vizualni efekt i istovremeno poboljšava ventilaciju. Dodatno, novi zeleni treći dres dolazi s pletenim ovratnikom i rubovima rukava koji su ukrašeni bijelo - zelenim linijama. Na stražnjem dijelu ovratnika ušiven je natpis 'Hajduk živi vječno'. Na prednjoj strani dresa, s desne strane, nalazi se silikonski logo Macron Hero, dok je na lijevoj strani, na srcu, smješten silikonski grb HNK Hajduk u zelenoj boji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Komplet treće garniture upotpunjuju novo dizajnirane bijele kratke hlačice i bijele štucne. Hlačice imaju zelene detalje te silikonski logo Macron Hero i grb HNK Hajduk na prednjoj strani. Štucne dolaze s zeleno - sivim detaljima i natpisom 'Hajduk' u sivoj boji, stvarajući cjelovit izgled treće garniture."

Za kraj je splitski klub otkrio kako nova zelena boja simbolizira snagu, rast i nadu za bolji svijet, dok se grb Hajduka s ponosom nosi na srcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo