EKSKLUZIVNO: / Pogledajte što Srbi imaju, a Hrvati još sanjaju!

Sportski.net je zavirio u kamp srpskih nogometnih reprezentacija i uvjerio se u kakvim se vrhunskim uvjetima spremaju Orlovi za susret u Zagrebu.

18.3.2013.
16:10
VOYO logo

Od Beograda prema Novom Sadu, točnije u Staroj Pazovi, priprema se nogometna reprezentacija Srbije za kvalifikacijski ogled protiv Hrvatske koji se igra u petak u 18 sati na Maksimiru.

Novinare iz Hrvatske s nogu je bacio samo pogled na dotični objekt. Hotel najviše kategorije, igrališta s običnom i umjetnom travom, pod rasvjetom dakako, plivališta, prostorije za 'sedmu silu', sve baš sve. Poput Milanella! Srpski nogometni savez je prije tri godine dovršio kamp za sve svoje reprezentacije i u ovome trenutku vodstvo srpskog nogometa uvjerljivo vodi protiv čelnika hrvatskog nogometa. Hrvatski nogometni savez nema ni svoje grede od kojih bi sastavio jedan gol, a kamoli kamp. Hrvatski nogometni savez dosad je sve činio kako bi uvjerio javnost da gradi kamp, bacao je pod zemlju kamene temeljce, a momčad se pripremala u slovenskim Brežicama što je zgražavalo običnog hrvatskog navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa se na bolje nije promijenilo ni dolaskom Šukera umjesto Markovića. Kampa nema ni u planu iako će se svi unovom vodstvu Saveza zaklinjati "kako samo što nije izgrađen". A niti se zna gdje, niti kako bi izgledao. Srećom, HNS ima zacijelo bolju momčad pa svi skupa s optimizmom dočekujemo utakmicu u petak. No, tko je vidio u kakvim se uvjetima pripremaju srpski nogometaši, a pritom zna kakve su okolnosti priprema hrvatskih reprezentativaca bez kampa - mora se ozbiljno zamisliti. Da, kako to da Hrvatski nogometni savez nije znao kapitalizirati sjajnu momčad, sjajne rezultate, plasmane na velika natjecanja i renking među prvih deset reprezentacija svijeta?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, u nogometu uvjeti ne moraju biti odlučujuća prednost, no to u ovoj priči i nije bitno. Vjerovali bi našim reprezentativcima i da se spremaju po pećinama, no ovo nije kritika prema njima, već prema onima koji ih, kao, vode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo