Pogledajte kako Ćiro dan-danas skače salto!

Ćiro Blažević ponovno je u životnoj formi.

8.8.2011.
17:11
VOYO logo

Ništa ga ne može slomiti. Ćiro Blažević ovih dana ljetuje u Kraljevici i sprema se za novi posao u Kini, a vrijeme krati u druženju s prijateljima i obitelji, te skakanju s obližnjeg mola.

S obzirom da smo se vlastitim očima uvjerili da skače u vodu kao dječarac, nismo ga puno ni pitali za zdravlje. Tema je nogomet, Dinamo, Hajduk, Liga prvaka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imate li kao maršal Tito dvojnika koji skače umjesto vas ili ste to stvarno vi na snimkama? "Ha, ha, ha, ma bravo, tatino, ali nisam dobro skočio, nisam dvije godine skakao", šali se Ćiro i otkriva kakvi su planovi:

"Par dana sam još ovdje i onda idem radit. Najvjerojatnije ću u Kinu, Makedonci su za izbornika izabrali onog Velšanina Johna Toshacka. Još čekam nešto iz Irana i, da ti budem iskren, najinteresantniji mi je Egipat."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godine nisu problem? Koliko smijem napisati da imate? 74? "Da, 74, he, he."

Znači da gledate 'mačke' po Kraljevici... "Ma daj, kad prestanem gledat, onda ću umrijet. Odmor ti je za mene najveći umor, što je za sve odmor, to je za mene umor. Ja se odmaram kad radim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znači sigurno se pratili europske utakmice naših klubova ovih dana... "Jesam, jesam. Mislim da će Dinamo proći Malmö. Bolja su ekipa, ali ne pobijedi uvijek bolji. Morat će bit jako oprezni, ali imaju velike šanse... velike... velike. Ja mislim da će oni to znati iskoristiti", kaže Ćiro i odgovara na pitanje o problematičnom napadu i mladoj Dinamovoj zvijezdi Mateu Kovačiću.

"Mali Ante Rukavina je proradio. Ja sam u njega uvijek vjerovao jer on ima ono najbitnije da pobjegne i ostavi sve oko sebe iza sebe. Kovačić je talentiran, tu nema dvojbe, pred njim je velika budućnost."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjeća li vas možda na neke od igrača koje ste sami trenirali u Dinamu? "On je dosta originalan. To je vrlina. Ima neke fore koje rijetko kad vidiš kod drugih, ima tu spontanost. Međutim, mora biti stalno u natjecateljskoj formi, a to traži žrtve i tko nije spreman na žrtve ne može naprijed."

Tko nije spreman na žrtvu ne može ni u reprezentaciju? "Ha, ha, ha, da, da. Sammir je također vrlo plemenit i mislim da bi on mogao itekako pomoći Biliću. Ne želim se miješat, ali mislim da on ima reprezentativnu dimenziju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako vam se čini novi Hajduk i sve ovo što se sad događa na Poljudu? "Brinem za njih, ja sam njihov veliki pobornik i jako sam blizak predsjedniku Malešu. Želio bih da taj mladi čovjek napravi nešto, ali oni prije njega nisu shvatili da je za jedan takav veliki klub najvažnije imati koncentrat talenta u skladu s njegovim imidžom. To Hajduk u ovom trenutku nema. Ja vjerujem u Bugarina kojeg su već počeli načimat, a to nije dobro. Iskreno, oni su trebali od Rijeke izgubit, ali su imali sreće. To je dokaz da su slabi, Rijeka ih je nadigrala i trebala je pobijedit, drugo je što su oni zabili dva gola iz prekida", zaključio je Ćiro.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo