GOLAZO / Pogledajte golčinu kojom je Real Madrid napravio još jedan korak prema naslovu

Image
Foto: Profimedia

Nakon četvrte uzastopne pobjede, ukupno 24. u prvenstvu, Real je prvi na ljestvici sa 78 bodova

13.4.2024.
20:49
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida pobijedili su večeras na gostujućem terenu Mallorcu s 1-0 u utakmici 31. kola španjolskog prvenstva i zadržali veliku prednost na vrhu.

Image
'RAZGOVARALI SMO' /

Guardiola je imao što reći o Gvardiolu: 'Dobio je nevjerojatnu poruku'

Image
'RAZGOVARALI SMO' /

Guardiola je imao što reći o Gvardiolu: 'Dobio je nevjerojatnu poruku'

Jedini pogodak postigao je francuz Aurelien Tchouaméni dalekometnim udarcem u 48. minuti. Luka Modrić je za Real igrao do 86. minute. Gol pogledajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon četvrte uzastopne pobjede, ukupno 24. u prvenstvu, Real je prvi na ljestvici sa 78 bodova, 11 bodova više i utakmicom više od Barcelone, koja večeras igra na gostujućem terenu protiv Cadiza.

Mallorca je doživjela 12. poraz i zauzima 15. mjesto na tabeli sa 31 bodom. Ranije danas Atletico Madrid je kod kuće pobijedio Gironu 3-1, a Rayo Vallecano je kao domaćin odigrao neriješeno 0-0 protiv Getafea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Remi Bournemoutha i Manchester Uniteda

Zanimljivu su utakmicu 33. kola engleske Premier lige odigrali nogometaši Bournemoutha i Manchester Uniteda koja je završila bez pobjednika 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bournemouth je poveo u 16. minuti kada se Solanke driblingom riješio čuvara i precizno pogodio za 1-0. Gosti su izjednačili u 31., a iz blizine je pod gredu pogodio Bruno Fernandes.

Kratko je stajao remi kao aktualan rezultat jer je Kluivert u 36. minuti pogodio bliži kut za 2-1. Portugalac Bruno Fernandes je svoj drugi pogodak postigao u 65. minuti kada je pogodio s bijele točke za končanih 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja dvoboja su obje momčadi propuštale šanse za pobjedu. Čak je opasniji bio domaći sastav, ali je završilo neodlučenim rezultatom. Bournemouth je ostao na 12. mjestu ljestvice, dok je Manchester United sedmi.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo