POGBINA OZLJEDA JE OZBILJNA, MOURINHO NA NJEGA NE RAČUNA: / 'O takvima ne razmišljam'

Image
Image
29.9.2017.
19:38
VOYO logo

Portugalski stručnjak na klupi premierligaške momčadi nije htio precizirati koliko je to 'dugoročno' uistinu dugo, ali ESPN piše da ga na travnjacima u listopadu ne treba očekivati.

"Što se njegove ozljede tiče, nije takva da bih se mogao nečemu nadati kao što je to u slučaju sa Valenciom ili Jonesom. Kad su oni u pitanju, nadam se da ću ih vidjeti na treningu i dobiti pozitivan odgovor na upit o njihovim skorašnjim nastupima. O onima čije su ozljede dugoročne ne pričam, dakle Ibrahimović, Pogba, Rojo, takvi igrači, o njima ne razmišljam", kazao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski 24-godišnji playmaker odšepao je s travnjaka u 19. minuti ogleda Uniteda i Basela u Ligi prvaka. Engleski mediji su već pisali da je Mourinho bijesan jer se ozljeda mogla izbjeći. Navodno je Pogba, pisano je tada, ignorirao naputak liječničkog osoblja Manchester Uniteda i menadžera Mourinha te je, unatoč inzistiranju da tome ne bude tako, odlučio trenirati i izvan klupskog režima. Odluka je to zbog koje sad ima ozljedu bedrenog mišića i zbog koje prisilno pauzira.

Image
POČELO JE, MOURINHO JE BIJESAN: /

Pogba ignorirao naputak portugalskog stručnjaka, sad će se neko vrijeme 'odmarati'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo