POGBA O SUKOBU S MOURINHOM: / Portugalac ga je navodno otpisao, svi ga žele, a on priznaje o čemu razmišlja

Image
Foto: AFP

Mourinho je navodno prekrižio nekolicinu igrača, Pogba je među njima

24.4.2018.
18:56
AFP
VOYO logo

Daily Mail je prošloga tjedna objavio član u kojem tvrdi da su popucale sve veze između menadžera Manchester Uniteda Josea Mourinha i najskupljeg transfera momčadi Paula Pogbe. Zaključak je bio – francuski veznjak može napustiti klub.

"Koji je kriterij da trener bira momčad? Ja znam samo jedan – kako igraš! To je jedini način kako ja mogu birati igrače. Ili želite da ih biram prema tome koliko su nas stajali? Ili prema njihovoj plaći? Lijepim licima? Jedino su nastupi bitni!", bila je Mourinhova izjava u kojoj su mnogi prepoznali odnos prema Pogbi kojeg slabo koristi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam francuski reprezentativac smiruje strasti tvrdnjom da između njega i portugalskog stručnjaka nema nikakvih trzavica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam problema s njime, a mislim niti on sa mnom. On je trener, on donosi odluke. Ja sam igrač, ja ih prihvaćam i moram odgovoriti na terenu. U ovom sam trenutku igrač Manchester Uniteda i to je trenutačno jedino na što mislim. Transfer mi nije na pameti, a kad bih slušao sve što se priča bio bih u Marseilleu, Dijonu, Amiensu, Rennesu, Manchester Cityju, Real Madridu... bio bih svugdje", kazao je Pogba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo