POGBA DOGOVORIO UVJETE PRELASKA U REAL MADRID! / Obavezno sjednite prije nego pročitate koliko bi trebao zarađivati

Image
Foto: AFP

Zidane želi Pogbu, on želi Real Madrid

29.4.2019.
10:39
AFP
VOYO logo

Veznjak svjetskog nogometnog prvaka Francuske i član slavnog Manchester Uniteda Paul Pogba dogovorio je osobne uvjete suradnje sa Real Madridom u kojem bi se po prelasku s Old Trafforda stavio na raspolaganje sunarodnjaku Zinedineu Zidaneu.

Prema tvrdnjama Asa, Pogba je aktualnim poslodavcima obznanio želju za napuštanjem kluba i prelaskom na stadion Santiago Bernabeu. Navodno sredinu želi promijeniti i jer je siguran u to da s Manchester Unitedom u sljedećoj sezoni neće stići do trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godišnja plaća 12 milijuna eura

Zatražio je stoga čelništvo kluba da ga se proslijedi u madridski klub s kojim je, prenosi Manchester Evening News, dogovorio osobne uvjete suradnje. Iznose oni 12 milijuna eura po sezoni (oko 89 milijuna kuna).

Navodi se i da engleski velikan za njega traži 150 milijuna eura te da nikako ne bi pristao na ponudu manju od 105 milijuna eura koliko je Pogba plaćen po dolasku iz Juventusa. S druge strane, postoji i informacija o slanju Garetha Balea u suprotnom smjeru u svrhu smanjenja Unitedovih potraživanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo