POTRESI U LONDONU / Trese se Stamford Bridge zbog izjave o 'izdajniku' koji prijeti Dinamu: 'Ozil nije kao on. Mesut ne bi mogao igrati za Chelsea'

Image
Foto: Profimedia

'Mesut Ozil nikada ne bi mogao igrati za drugi engleski klub, on nije kao Aubameyang'

1.11.2022.
17:33
Profimedia
VOYO logo

Agent Mesuta Ozila uzburkao je duhove u plavom dijelu Londona izjavom koja ide na teret zvijezde Chelseaja Pierrom-Emerickom Aubameyangom, koja se prošlog ljeta pridružila Chelseaju - inzistirajući pritom da se njegov klijent Mesut Ozil neće sigurno pridružiti jednom od Arsenalovih rivala kao njegov spomenuti bivši suigrač, prenosi britanski Daily Mail. Erkun Sogut je naglasio kako "Mesut Ozil nije kao Pierre-Emerick Aubameyang".

Image
STRAHOPOŠTOVANJE /

Chelseajev strateg najavio Dinamo: 'Pogledajte samo kakav su nam gol zabili u Zagrebu. Kovačić je upitan...'

Image
STRAHOPOŠTOVANJE /

Chelseajev strateg najavio Dinamo: 'Pogledajte samo kakav su nam gol zabili u Zagrebu. Kovačić je upitan...'

Chelsea i Dinamo zatvaraju u skupini E natjecanje u LP

Chelsea i Dinamo sutra na Stamford Bridgeu od 21.00 igraju posljednju utakmicu grupne faze Lige prvaka i ova izjava odjeknula je u predvečerje te bitne utakmice za zagrebačke plave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozil je, inače, proveo sedam i pol godina u Arsenalu prije odlaska u siječnju 2021., zabilježivši 44 gola i 78 asistencija dok je pomogao klubu iz sjevernog Londona da osvoji tri FA kupa.

Međutim, njegov boravak na Emiratesu završio je loše, jer je menadžer Mikel Arteta izostavio njemačkog veznjaka iz momčadi za sezonu 2020.-21. prije nego što je njegov ugovor raskinut šest mjeseci ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednje dvije godine proveo je u Turskoj, skupio je 37 nastupa za Fenerbahce, a posljednji je potpisao za Istanbul Basaksehir u srpnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vremenu od njegovog odlaska iz Arsenala, Ozil - koji je podvrgnut operaciji ozljede leđa početkom ovog mjeseca - redovito se povezivao s povratkom u Premier ligu s klubovima poput Newcastlea i Aston Ville.

Međutim, igračev agent je odbacio je ikakav drugi boravak u engleskom nogometu za svog klijenta - jer on "nije kao Aubameyang".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Voli vrijeme u Arsenalu, još uvijek je u kontaktu s mnogim igračima'

"On nikada ne bi mogao igrati za drugi engleski klub, on nije kao Aubameyang", rekao je Erkun Sogut za Tribal Football.

'Volio jako vrijeme koje je proveo u Arsenalu i još uvijek je u kontaktu s mnogim igračima, ne samo s Bukayokom Sakom, oni imaju poseban odnos".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aubameyang je tri godine dijelio svlačionicu s Ozilom u Arsenalu prije nego što je potonji otišao u siječnju 2021.

Njih dvojica su zajedno osvojili FA kup 2019.-20., dok su također stigli do finala Liga kupa 2018. i finala Europske lige 2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aubameyang slijedio Mesutov primjer

Godinu dana nakon što se Ozil oprostio od kluba, Aubameyang je slijedio njegov primjer, odlazeći pod oštrim okolnostima nakon niza disciplinskih prekršaja i sukoba s Artetom.

Gabonski napadač, koji je zabio 92 gola u 163 utakmice za Arsenal, preselio se u Barcelonu putem slobodnog transfera u siječnju ove godine, zabivši 13 puta u 24 nastupa za španjolski klub prije nego što je Chelsea došao na poziv u ljeto. Nakon teškog početka, Aubameyang je nedavno uživao u nizu od tri gola u isto toliko utakmica za momčad Grahama Pottera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo