JELIČIĆ RAZVALIO ČAČIĆA KAO NIKAD PRIJE: / 'Pod njim je sve gore i gore, zavidim mu zbog statusa koji ima u HNS-u'

Image
Foto: AFP

Stručni sukomentator HTV-a Joško Jeličić opleo je po izborniku Anti Čačiću nakon poraza od Turske 1-0, koji se dogodio u utorak u Eskisehiru.

5.9.2017.
23:31
AFP
VOYO logo

Sve je jasnije da izbornik Hrvatske Ante Čačić gubi sve konce svog posla. Tako jaka momčad, s takvim imenima... pa, netko drugi bi konkurirao za velike stvari, netko bi drugi imao Rusiju u svojim rukama, ili, barem bio blizu plasmana na SP. No, ne i Čačić...

[VIDEO] TURSKA ŠOKIRALA VATRENE U ESKISEHIRU: Pogodak Tosuna gurnuo je kockaste u velike probleme, sudac spasio domaćina

"Zavidim Anti Čačiću zbog statusa koji ima u HNS-u. Njegovi prethodnici na klupi Hrvatske imali su više bodova u ovo vrijeme, a potpisivali su raskide ugovora. Nisam siguran da nas može odvesti na SP u Rusiju, a ako odemo, mislim da ćemo tamo biti samo turistički posjet Rusiji", kazao je Jeličić u analizi utakmice na HRT-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRVATSKA TEŠKO OŠTEĆENA VEĆ NA SAMOM POČETKU: Pogledajte kako je sudac dao vjetar u leđa Turcima

Jeličić je istaknuo kako ovoj momčadi nedostaje hijerarhija, kao i kvalitetnog rada "da bismo došli do nečega što se zove nogometna igra i ideja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"No već dulje vrijeme pričamo da se pod ovim izbornikom ništa ne mijenja, zapravo, sve je gore. Previše se toga kod nas svodi na individualne poteze, a manje na momčadsku igru. Modrić drži sve konce, ali ne može sve sam. Perišić igra za sebe, Brozović za sebe", dodao je Jeličić.

ANTE ČAČIĆ ISTAKNUO: ‘Utakmica s Kosovom je utjecala na rezultat. Ruka? Da, sudac nas je oštetio’

Ante Čačić u nastavku je izvadio veznjaka Reala Matea Kovačića, a uveo Andreja Kramarića. Prema Jeličiću, velika pogreška. Tad je Hrvatska, kako ističe, počela padati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjelo se da Čačić ide na pobjedu, ali nakon te izmjene izgubili smo balans, kao da smo se prepolovili, otvorio se golemi prostor između linija i Turci su to iskoristili. Kad su došli u poziciju za ubačaje i kad smo im prepustili posjed, to su iskoristili. Imali smo valjda sto pogrešnih centaršuteva, pogotovo Šime Vrsaljko, koji je pogrešno bio pozicioniran. Subašić nije dobro reagirao kod gola... Sa svime ovime što smo vidjeli, normalno je da smo skeptični, daleko smo od SP-a", dodao je Jeličić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo