POČELA JE NAJGORA NOĆNA MORA ZA BARCELONU: / Nakon poraza od autsajdera uslijedilo je bombardiranje - 'Horor! Neoprostivo!'

Image
Foto: Profimedia

Barcelona sada za vodećim Atleticom zaostaje golemih 12 bodova, ali prava noćna mora za Barcelonu tek je počela

6.12.2020.
9:27
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Barcelone doživjeli su poraz u 12. kolu Primere izgubivši 1-2 kod novoga prvoligaša Cadiza zahvaljujući katastrofalnim pogreškama vratara Marca-Andrea ter Stegena.

Da u Cadizu neće biti lako po Katalonce vidjelo se već u 9. minuti kada je Gimenez doveo domaćine u vodstvo nakon velike pogreške vratara Ter Stegena, koji je ispustio loptu. Barca je izjednačila autogolom Alcale (56), da bi pobjedu Cadizu i četvrti poraz Barce donio veteran Alvaro Negredo iskoristio nesmotreno dodavanje ter Stegena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

December 5, 2020, Cadiz, Spain: Lionel Messi of FC Barcelona during the La Liga Santander match between Cadiz CF and FC Barcelona at Estadio Ramon de Carranza in Cadiz, Spain.,Image: 573926606, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

'Komedija'

Barcelona sada za vodećim Atleticom zaostaje golemih 12 bodova, ali prava noćna mora za Barcelonu tek je počela, jer mediji su ih počeli žestoko kritizirati. Katalonski Sport, medij najbliži Barceloni nije bio nimalo blagonaklon.

"Cadiz je grad karnevala, chirigote i humora, a Barcelona je pružila komediju kakve se ne bi posramili ni najbolji izvođači u gradu. Obrana Barcelone izgledala je komično i bezidejno. Cadiz je jedva dočekao da mu dođe Barcelona, koja ne može srušiti nijedan zid", piše Sport pa naglašava...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Domaća momčad izlila je vrč hladne vode na Koemanove igrače. Prvo poluvrijeme bilo je za zaborav, a u drugom je Barcelona malo ubrzala protok lopte i izgledala bolje do pogreške u obrani za drugi gol Cadiza. Što su radili Lenglet i Ter Stegen? Ono što su napravili je nečuveno, a ovaj poraz će još dugo boljeti", piše tako Sport.

Image
Image

December 5, 2020, Cadiz, CADIZ, SPAIN: Lionel Messi of Barcelona during LaLiga, football match played between Cadiz Club Futbol and Futbol Club Barcelona at Ramon de Carranza Stadium on December 5, 2020 in Cadiz, Spain.,Image: 573911833, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

'Groteska Barcelone'

Nadalje, jednaku pa možda još i jaču kritiku udario je Mundo Deportivo koji je raspalio po igračima i treneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Groteska protiv hermetički zatvorenog Cadiza", postavili su to u naslov i onda udarili.

"Neoprostiv poraz Barcelone na stadionu Ramona de Carranze. Vrč hladne vode u lice svih Katalonaca. Individualne pogreške pokopale su Barcelonu, koja je bila daleko od svog idealnog izdanja. Cadiz je imao puno samopouzdanja i to se vidjelo po tome kako se momčad branila. U svakom slučaju bolje od Barcelone", piše Mundo i zatim poentira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Horor pogreška Albe, Lengleta i Ter Stegena uzrokovala je ovaj težak poraz i dozvolila veteranu Negredu da sruši Barcelonu. Liga već sada izgleda kao da je izgubljena, a ni Barcelona ne izgleda bolje", zaključili su.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo