POBUNA U HOFFENHEIMU - KRIVAC JE KRAMARIĆ: / Suigrači hrvatskog reprezentativca ne mogu se više nositi sa njegovom sebičnošću

Image
Foto: AFP, DANIEL ROLAND

Na meti kritika kluspkih suigrača našao se hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić, pozivajući se na napise Sport Bilda tvrdi 90min.

25.10.2017.
21:19
AFP, DANIEL ROLAND
VOYO logo

Sve je smirivati morao trener momčadi Julian Nagelsmann, a priča nije od 'jučer'. Igrači četvrtoplasirane momčadi njemačke Bundeslige navodno Kramarićevu sebičnost trpe već neko vrijeme, a da su stvari postale ozbiljne potvrđuje i izjava veznjaka momčadi Kerema Demirbaya koji je bio jasan:

"On mora ego ostaviti po strani."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno isto razmišljaju i još neki igrači iz Hoffenheimove svlačionice što su potvrdili i treneru. Inače, Kramarić je označen glavnim krivcem za izgubljena dva boda u utakmici prošlog kola protiv Wolfsburga nakon što je odlučio sam okončati jednu akciju umjesto poslužiti suigrača u boljoj poziciji. Domaćin tog ogleda izjednačio je u sudačkoj nadoknadi, a spomenuto se dogodilo kod Hoffeheimovog vodstva 1-0.

Nagelsmann je bio prilično jasan u objašnjenu situacije kada je rekao da igrači moraju biti svjesni da im je vrijednost istaknuta tek kada je momčad u gornjem dijelu ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da smo prošlu sezonu završili kao petnaesti ne bismo imali toliko reprezentativaca", zaključio je Hoffenheimov trener.

Kroz četrnaest ovosezonskih utakmica Kramarić je postigao dva, a asistirao za četiri pogotka svoje momčadi. Prošle sezone je uz 18 golova imao osam dodavanja suigračima za pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo