DEFINICIJA STRAHA U JEDNOJ SLICI: /

'Mislio sam da će mu Mandžukić otkinuti glavu'

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Mario Mandžukić sinoć je protiv Monaca ponovno pokazao svoju temperamentnu narav.

10.5.2017.
9:22
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Neumorni Vatreni odigrao je sjajan susret za Staru damu. Mandžo je u 33. minuti zabio za vodstvo Juvea 1-0, a u završnici susreta zaradio je žuti karton. Hrvat je u jednom trenutku poludio na grubog poljskog braniča Kamila Glika koji je prije toga brutalno nagazio Gonzala Higuaina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKORO GA RASTRGALI OD SREĆE:

Krenuo je prema njemu, u tome ga je pokušao spriječiti igrač Monaca kojeg je odgurnuo, a onda se postavio na Glika koji se u tom trenutku povukao, ne pokazujući nikakvu želju za raspravom i sukobom s Hrvatom. Glik je u tom trenutku izgledao kao da se prestrašio Mandžukićeve reakcije, nije mu baš niti odgovarao na izrečeno od strane hrvatskog nogometaša.

Naravno, Juventusovi navijači oduševljeni su Mandžinom reakcijom i strahom koji je izazvao kod bahatog Glika. "Definicija straha", napisali su uz prijeteći Mandžukićev pogled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije imao muda pogledati ga u oči", "Onaj trenutak kad shvatiš da si napravio pi*dariju s krivim čovjekom", pišu navijači na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još od trenutka kad je Vatreni krenuo prema njemu obračunati se Mandžu su na kraju jedva smirili suigrači, a u akciju smirivanja uključio se i Subašić koji je izašao s gola kako bi uputio nekoliko umirujućih riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo