Platini oborio hajdukovce s nogu!

Veliku je čast Hajduku iskazao predsjednik Uefe Michel Platini.

9.11.2011.
22:13
VOYO logo

Predsjedniku Uefe Hajduk je uručio monografiju za koju je Platini, opet zahvaljujući Fiorentiniju, napisao predgovor. Usto, Francuz je na dar dobio Hajdukovu loptu, dizajniranu za 100. rođendan, a uručena mu je i posebna zahvalnica.

"Iznimno sam počašćen sastankom s gospodinom Platinijem na kojem smo, osim o Hajduku, razgovarali i o stanju u hrvatskom i europskom nogometu. Iskazali smo želju i volju da vratimo Hajduk na staze nekadašnje slave, pohvalili njegovu inicijativu kojom je dana prilika i manjim klubovima da kroz Europsku ligu sudjeluju na velikim nogometnim natjecanjima", rekao je Hrvoje Maleš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splitsku delegaciju Platini je jednostavno oborio s nogu, ne zbog čestitke upućene za 100. rođendan, nego zbog poznavanja Hajdukove povijesti. Predsjednika UEFA-e su Splićani pozvali u goste, na što je pristao, a jedino je dvojbeno hoće li u Split doći na EP u dvoranskom nogometu, na utakmicu Bijelih s Benficom 13. veljače 2012. ili će biti gost na nekoj od europskih utakmica sljedećeg ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo