PJACI STIŽU PORUKE PODRŠKE SA SVIH STRANA: / Oglasio se Dalić, Mandžine i Vidine riječi diraju ravno u srce

Image
Foto: AFP, YURI CORTEZ

Za pretpostaviti je da će njegovo mjesto među Vatrenima zauzeti Dinamov napadač Bruno Petković

9.3.2019.
16:13
AFP, YURI CORTEZ
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i igrač Juventusa na posudbi u Fiorentini, Marko Pjaca, zadobio je tešku ozljedu lijevog koljena zbog koje ga čeka duža pauza. Kako je objavljano na službenoj stranici HNS-a, Pjaca je u petak tijekom treninga Fiorentine prijavio problem s koljenom, a današnja magnetska rezonancija pokazala je kako se radi o puknuću prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena. Hrvatskog reprezentativca čeka operacija, a potom i duža stanka zbog rehabilitacije.

Druga ozljeda ovakvog tipa

Krilnom napadaču ovo je druga teža ozljeda u karijeri, nakon što je prije dvije godine operirao prednji križni ligament desnog koljena. Liječnička služba hrvatske nogometne reprezentacije u kontaktu je s liječnicima Fiorentine i Juventusa te će biti na dispoziciji Pjaci za sve daljnje korake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Zlatko Dalić odmah se čuo s Pjacom, a emotive poruke putem Instagram uputili su mu i reprezentativni suigrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izuzetno mi je žao zbog ove vijesti, to je zaista peh i nesreća prvenstveno za njega, a onda i za reprezentaciju. Ohrabrio sam ga, poželio mu uspješnu operaciju i onda maksimalan oporavak, uz duboku vjeru da ćemo ga ponovno gledati u dresu hrvatske reprezentacije. Marko ima karakter, snagu i strpljenje, a mi ćemo biti uz njega tijekom cijelog oporavka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo