PJACA POPUT TOTTIJA, NESTE, ETO'OA...: / Vatreni u Rimu čeka operaciju kod slavnog doktora koji je pomogao tisućama sportaša

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca privatnim je zrakoplovom kasno poslijepodne sletio u Rim.

30.3.2017.
22:25
Screenshot
VOYO logo

Tamo će ga pregledati i operirati dr. Pier Paolo Mariani, šef klinike Villa Stuart. Ovaj 71-godišnji doktor je do sada operirao više od 2,000 sportaša od kojih je više od polovice nogometaša.

U rimskoj klinici operirani su Francesco Totti, Samuel Eto'o Alessandro Nesta, Lorenzo Insigne, Cristian Chivu, Kevin Strootman i mnogi drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga je sigurno da je Pjaca u pravim rukama da nema sumnje da se neće oporaviti kako bi opet nastavio oduševljavati kako navijače Juventusa tako i navijače reprezentacije. Vjeruje u to i izbornik Ante Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marko ima takav karakter i znam da će pristupiti oporavku s maksimalnim angažmanom kako bi se vratio na teren u punoj formi. U oporavku će imati maksimalnu potporu svih oko njega, od svoje obitelji i prijatelja preko svojih suigrača u reprezentaciji i klubu i liječnika obje ekipe do trenera Allegrija i mene kao izbornika reprezentacije. Želim mu od srca što brži i maksimalno uspješan oporavak", poručio je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo