izbacili ga iz takta / Pjaca ljutito demantirao talijanske medije: 'Nikad nisam rekao da mogu biti kao Neymar i Hazard!'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Vjerojatno će odsad Marko dvaput razmisliti kad ga talijanski mediji pitaju za neku izjavu ili intervju

17.10.2018.
10:02
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i član talijanske Fiorentine Marko Pjaca blizu je povratka na nogometne terene nakon nezgodne ozljede koja ga je zadesila na pripremama za novu sezonu. 

Gazzetin sportski magazin Sportweek donio je priču prema kojoj je Pjaca izjavio kako su za njega Neymar i Hazard najbolji nogometaši svijeta, no kako i on može biti na njihovoj razini te kako bi to, da nije bilo ozljede, već i ostvario. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, na Facebooku se nedugo nakon te priče oglasio i sam Pjaca koji je ustvrdio kaku su natpisi koje o njemu donose talijanski mediji - laž. 

"Nakon nekoliko dana i bezbroj hrvatskih i talijanskih medija koji su prenijeli moje navodne izjave želim naglasiti kako nikada nisam rekao “da nije bilo ozljede sada bih bio na razini Neymara i Hazarda” ili “bit ću najbolji na svijetu na svojoj poziciji”. Niti bilo što slično tome. Svatko tko me poznaje zna da tako nešto nikada u životu nisam rekao. Cijenim svakoga pa tako i sebe, ali ovako nešto nikada nećete čuti od mene", napisao je Pjaca na Facebooku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Pjaca ozljedu vuče još od ožujka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatno će odsad i Marko dvaput razmisliti kad ga talijanski mediji pitaju za neku izjavu ili intervju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo