PITANJE KOJE SVE MIJENJA: / Barcin trener skriva tajnu jednako važnu i za Tottenham i za Inter, jedne umiruje, druge upozorava

Image
Foto: AFP

Barcelonini nogometaši već su osigurali prolazak skupine Lige prvaka

11.12.2018.
7:45
AFP
VOYO logo

Njihovih trinaest bodova iz pet odigranih utakmica u skupini C Lige prvaka, odnosno šest bodova prednosti u odnosu na Tottenham i Inter, znače i da je Barcelona već osigurala prolazak grupe u koju su je smjestile kuglice pri ždrijebu za prestižno klupsko europsko nogometno natjecanje.

Navedeno znači i da Barcelonin trener Ernesto Valverde može utakmici pristupiti nešto opuštenije, odnosno da ne mora sve snage koje ima u utakmicu i uvesti. Pitanje koje muči sve pred ogled Barcelona - Tottenham, čini se da najviše muči milanski Inter. Pitanje je, jasno, hoće li igrati Lionel Messi!?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez razloga za strah

Barcelona s Messijem i bez njega nije jednako jaka momčad pa se u Interu plaše da bi Tottenham, odluči li Valverde odmoriti argentinskog napadača, mogao imati šansu više. Naravno, Inter će svoje šanse morati tražiti preko PSV-a, no nema sumnje da će pogledi mnogih biti usmjereni prema Barceloni...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je, bit će promjena u momčadi. Prošli smo skupini i neki igrači će dobiti odmor. Hoće li Lionel Messi igrati? Znat ćete. Inter se nema razloga brinuti, oni moraju igrati svoju utakmicu kao da je igraju protiv Tottenhama. Mi želimo pobijediti, u to nema sumnje", kazao je Valverde istovremeno umirujući Inter i upozoravajući Tottenham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo