Puno bi im pomogao / Pitali smo vas je li Dinamo zaslužio penal na Luzu: Evo kako ste glasovali u našoj anketi

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Da ovaj duel nije dovoljno intenzivan da se dosudi kazneni udarac smatra nešto manje od trećine ispitanika

15.3.2019.
16:05
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je završio svoj europski put. Lisabonski stadion Luz i domaća Benfica bili su prevelik zalogaj za Nenada Bjelicu i njegovu desetkovanu modru vojsku. 

Ako pogledamo cijelu utakmicu, neosporno je da je Benficino slavlje od 3.0 nakon produžetaka plod bolje igre Portugalaca, ali ostavila je ova utakmica za sobom određene repove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac Ayetkin u 22. minuti procijenio je da kontakt Gabriela i Bruna Petkovića u šasnaestercu Benfice nije bio dovoljan da pokaže na bijelu točku. Na snimci se vidi da se radi o vrlo dvojbenoj situaciji u kojoj bi se moglo naći dosta argumenata za kazneni udarac. Pogledajte sami:

Pitali smo vas je li po vašem mišljenju Dinamo u ovoj situaciji zaslužio kazneni udarac. Dvije trećine čitatelja koji su sudjelovali u našoj anketi smatra da je nad Petkovićem prekršaj postojao te s je Ayetkin trebao dosuditi kazneni udarac za Modre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da ovaj duel nije dovoljno intenzivan da se dosudi kazneni udarac smatra nešto manje od trećine ispitanika, njih 28 posto, dok četiri posto ispitanika iz snimke ne može procijeniti je li sudac trebao pokazati na bijelu točku.

Takvo je stanje bio u trenutku pisanja ovog teksta, a svoje mišljenje još uvijek možete izraziti u našoj anketi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo