PETKOVIĆ U MOSKVI BEZVEZE DOŠAO PRED NOVINARE, MAMIĆA RUSI 'REŠETALI' O VLAŠIĆU: / 'Zamolili smo neke hrvatske prijatelje da porazgovaraju s njim'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

CSKA je u prvom kolu Europske lige kod austrijskog Wolfsbergera odigrao 1:1, a asistent za jedini pogodak ruskog kluba bio je Nikola Vlašić

28.10.2020.
16:44
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Uoči susreta 2. kola skupine K Europske lige trener Dinama Zoran Mamić održao je konferenciju za medije. Dinamo gostuje u Moskvi od 18:55 u četvrtak kod Nikole Vlašića i njegovog CSKA-a, teško je to gostovanje na kojem će se prelomiti skupina, budući da trenutno svi klubovi imaju po bod nakon prvog kola.

"CSKA je odlična momčad, njihova snaga je u kolektivu i mislim da ne treba izdvajati pojedince. Svaki od tih igrača je vrlo kvalitetan. Ne bih istaknuo nikoga pojedinačno“, rekao je u uvodu trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo favorite, ovisi iz kojeg kuta gledamo. Mi vjerujemo u našu momčad, vjerujemo u našu kvalitetu. Poštujemo sve protivnike, ali dat ćemo sve od sebe da izborimo prolazak u drugi krug“, rekao je Mamić.

Image
VELIKA NADA HRVATSKOG NOGOMETA PRIJETI MODRIMA: /

'Vlašić i ja htjeli smo igrati protiv momčadi iz Hrvatske, pričao sam treneru o Dinamu'

Image
VELIKA NADA HRVATSKOG NOGOMETA PRIJETI MODRIMA: /

'Vlašić i ja htjeli smo igrati protiv momčadi iz Hrvatske, pričao sam treneru o Dinamu'

Vlašić kao najveća opasnost

Nakon 12 kola ruskog prvenstva CSKA je drugi na tablici sa 25 bodova, dok vodeći Spartak iz Moskve ima dva boda više. U ponedjeljak je CSKA u susretu 12. kola pobijedio Arsenal iz Tule s 5:1, uz dva gola i asistenciju Nikole Vlašića. Hrvatski veznjak je ove sezone u ruskom prvenstvu već zabio šest golova, a tome je dodao i četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zamolili smo neke njegove hrvatske prijatelje da razgovaraju s njim da bude malo slabiji nego inače“, rekao je Mamić uz osmijeh.

Inače, na konferenciju za medije došao je i Bruno Petković, ali nitko od novinara nije imao za njega pitanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CSKA je u prvom kolu Europske lige kod austrijskog Wolfsbergera odigrao 1:1, a asistent za jedini pogodak ruskog kluba bio je Nikola Vlašić. Kao bivši igrač Hajduka nije skrivao svoje motive protiv Dinama, a u četvrtak ćemo vidjeti hoće li on biti najveća prijetnja za Modre.

Cijelu konferenciju za medije možete pogledati u videu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo