BIT ĆE VATRENO / Petković najavio derbi: 'Ja sam prvi dao vjetar u leđa Hajduku penalom, ostalo je odradila euforija'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Jedna od najvećih Dinamovih uzdanica i u ovom derbiju bit će upravo Petković koji je u 19 utakmica ove sezone postigao 10 i namjestio 6 golova.

15.12.2023.
14:24
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo i Hajduk u nedjelju od 17:15 na Maksimiru igraju derbi 19. kola 1. HNL. Splićani u Zagreb stižu kao vodeća momčad prvenstva sa sedam bodova više, ali i dvije utakmice više, stoga bi pobjeda aktualnog prvaka bila veliki korak u smanjenju zaostatka za vječnim rivalom.

Image
HAJDUK STIŽE NA MAKSIMIR /

Karoglan najavio okršaj s Modrima: 'Neke stvari u vezi Dinama su predimenzionirane. Imaju zanimljivog stranca, takav profil dugo nisam vidio'

Image
HAJDUK STIŽE NA MAKSIMIR /

Karoglan najavio okršaj s Modrima: 'Neke stvari u vezi Dinama su predimenzionirane. Imaju zanimljivog stranca, takav profil dugo nisam vidio'

Hajduk je dva puta ove sezone slavio protiv Dinama, na Maksimiru 2:1 i na Poljudu 1:0. U Zagrebu je aktualni prvak vodio 1:0 i imao penal za 2:0, ali ga je tada propustio realizirati Bruno Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od najvećih Dinamovih uzdanica i u ovom derbiju bit će upravo Petković koji je u 19 utakmica ove sezone postigao 10 i namjestio 6 golova. On je i najavio okršaj s Hajdukom.

"Zaslužili smo više u prve dvije utakmice protiv Hajduka od onoga što smo dobili. Protivnik je na prvom mjestu, pun samopouzdanja. Ima manje za izgubiti od nas jer su od nas puno veća očekivanja. Nadam se utakmici otvorenog garda, pa da vidimo tko je bolji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam prvi dao vjetar u leđa Hajduku, ostalo je odradila euforija"

Ja sam prvi koji je Hajduku dao vjetar u leđa s penalom promašenim na Maksimiru. Nakon toga su ušli u pozitivan niz. Euforija ih vodi i drži tamo gdje jesu. Jako dobra ekipa, puno su se pojačali, ali prvak će biti Dinamo." govori Petković pred novinarima u najavi derbija.

Otkrio je kako se osjeća nakon povratka: "GPS rezultati pokazuju da se osjećam jako dobro. Mislim da nam teže padaju psihičke tegobe. Bilo je teško žonglirati između velikih očekivanja i pritiska. Svakako će nam dobro doći odmor koji slijedi. Pobjeda u derbiju bi donijela komotniju situaciju, ali i nakon te utakmice ostaje još čak 19 utakmica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo nije ista momčad s Petkovićem i bez njega: "Imponira mi da sam bitan Dinamu. Navikli smo na jedan tip igre sa mnom, drugačiji od onog s ostalim napadačima."

Petković je morao komentirati i novog junaka Dinama: "Kaneko je odličan igrač koji radi razliku. Jako je nepredvidljiv s dozom sportskog bezobrazluka. Uvijek napada suparnika, ide okomito."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu, 16. prosinca, očekuje nas spektakularna borilačka večer koju možete pratiti UŽIVO na VOYO platformi. U 19 sati počinje prijenos priredbe najveće regionalne borilačke organizacije - FNC 14 iz Sarajeva, a sat vremena kasnije počinje event vodeće europske MMA organizacije - KSW 89 u poljskom gradu Gliwice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo