PETEV NAŠAO RJEŠENJE ZA VELIKI PROBLEM: / Upoznajte novo Dinamovo pojačanje koje je tek sletilo u Zagreb

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Transfer Malijca Yacoube Sylle bliži se kraju.

6.7.2017.
9:37
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Čini se kako je Ivajlo Petev pronašao toliko potrebnog zadnjeg veznog. Spomenuta pozicija označena je kao kritična. Na njoj je dosad igrao kapetan Domagoj Antolić. Za sad, ono što smo vidjeli na pripremama u Sloveniji, oni koji bi trebali držati vezni red su Antolić-Moro-Ćorić. No, uz njih se tu sad nameće i - on!

NOVI ŠOK NA POLJUDU: Još jedan Hajdukov dragulj uzeo papire i otišao u Dinamo

Sportske novosti pišu kako je Yacouba Syllia u srijedu sletio u Zagreb. “Peglali” su se još neki detalji ugovora, imaju ti dokumenti puno stranica i sitnica, a u četvrtak bi sve trebalo biti riješeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sylla ide na liječnički pregled, a prođe li ga besprijekorno, potpisat će ugovor, onda se priključiti momčadi u Moravskim Toplicama. Iako je Dinamo pri kraju svog boravka u Sloveniji, Ivajlo Petev želi iskoristiti svaki trenutak za uigravanje Sylle s momčadi, večeras već očekuje da dođe u hotel Livada i upozna se s igračima, ističe SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitate se tko je Yacouba Syllia? Radi se o veznjaku defenzivnih performansi s francuskom putovnicom, zabio je u karijeri tek jedan gol. Kažu oni koji su upućeni u njegovo nogometno znanje da dobro drži poziciju, da je taktički izuzetno dobar, da mu je to osnovna značajka.

Trebao bi donijeti čvrstinu na sredinu terena, prijeko potrebnu pogotovo u europskim dvobojima. Kad će biti spreman za nastupe, teško je u ovom trenutku reći, jer Petev prvo mora vidjeti u kakvom je stanju, koliko mu vremena treba da uđe u pravu formu i fizički bude u redu. Ali, u Dinamu se nadaju da će za prvi europski susret 27. srpnja biti dovoljno spreman da može pomoći i biti pojačanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo