Konferencijska liga /

Petarda usred Beograda: Feyenoord deklasirao Partizan

Image

Partizan je izgubio od Feynoorda rezultatom 2:5

10.3.2022.
21:30
VOYO logo

Srbija ima dva predstavnika u ovom krugu Europskih natjecanja. Danas od 18:45 Partizan je igrao protiv Feyenoorda prvu utakmicu osmine finala Konferencijske lige.

Iako je Partizan dva puta vodio, Nizozemci su ipak bili prejaki za beogradsku momčad.  Bolji od jedinog srpskog predstavnika u Konferencijskoj ligi bio je nizozemski velikan Feyenoord koji je slavio s 5:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski klub je utakmicu otvorio bolje od gostiju iz Nizozemske. Bibars Natcho je u 13. minuti zabio pogodak za vodstvo Partizana, a onda je sedam minuta kasnije Jens Toornstra postigao prvi gol Feyenoorda na utakmici i vratio utakmicu na početak. Sve do 46. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah na početku drugog dijela Partizan je dao naslutiti da ima što reći u ovom okršaju. Nemanja Jović zabio je pogodak za 2:1, ali nakon njega nije uslijedio uzlet srpskog kluba, već totalni raspad sistema.

Feyenoord je zabio četiri gola do kraja susreta i vrlo vjerojatno riješio pitanje prolaska u sljedeću fazu. Pogađali su redom Cyriel Dessers u 51. minuti,  Lutsharel Geertruida u 64. minuti, Luis Sinisterra u 71. minuti i drugi put Toornstra u 77. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo