SEKUNDE SU DIJELILE BILIĆA OD JOŠ JEDNOG SENZACIONALNOG TRIJUMFA: / 'Razočarani smo, mislio sam da ćemo pobijediti'

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Slaven Bilić je u nedjelju poslijepodne na King Power stadionu bio nadomak velike pobjede nad vodećim Leicester Cityjem.

17.4.2016.
17:40
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Lisice su vodile s 1-0 do 83. minute dvoboja, a onda je West Ham u samo dvije minute preokrenuo utakmicu. Prvo je iz penala precizan bio Andy Caroll, da bi u 86. minuti Aaron Cresswell šokirao sve navijače domaćih.

Vrijeme se topilo, do kraja je bilo malo, a navijači Čekićara već su počeli slaviti novu senzacionalnu pobjedu. I onda, u 95. minuti dvoboja za Lisice je s bijele točke zabio Leonardo Ulloa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac je krivo dosudio

"Razočarani smo. Nakon Cresswellovog pogotka, mislio sam da je to dovoljno za pobjedu. Ali nije bilo. Ne mislim da je ono bio kazneni udarac. Mislim da je sudačka odluka dodijeliti penal Leicesteru bila kriva. Nije bio penal. Nekoliko smo puta tijekom susreta ja i Ranieri razgovarali o sucima i njihovom suđenju u ovom dvoboju", kazao je nakon dvoboja Bilić i dodao:

https://vid.me/gk6J

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokazali smo kvalitetu i karakter. Za uzeti bodove na ovom stadionu morate imati karakter i kvalitetnu momčad, što mi i imamo. Napravili smo sve što je u našoj moći da pobijedimo Leicester i onda nam se ono dogodi pet sekundi prije kraja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo