Iako su mu tek 22 godine, hrvatski reprezentativac Josip Brekalo polako postaje zvijezda Wolfsburga. Prije samo deset dana Brekalo je sjajnim asistencijama riješio utakmicu u korist svoje momčadi, a uvršten je i u momčad kola po izboru uglednog Kickera.

Primijetili su to i mnogi jaki europski klubovi koji su se, kako izvještava Calciomercato, počeli interesirati za Brekalove usluge. Čak pet klubova je u kombinacijama za dovođenje Brekala - Milan, Arsenal, Liverpool, Atletico Madrid i Roma.

Trebat će više od 12 milijuna eura

Iako Brekalo nije imao fantastičan start sezone, nema sumnje da se radi o igraču koji ima klasu, podjednako je opasan kao kreator i kao egzekutor. Njegov potencijal je još uvijek ogroman i upravo zbog toga ovi klubovi kucaju na vrata Wolfsburga.

Cijena mu je po Transfermarktu 12 milijuna eura, no za mlade igrače je to, u pravilu, samo minimum koji će netko morati platiti za njih. Očekivano je da će Wolfsburg tražiti više, no sve ovisi o njegovim nastupima na kraju sezone u Njemačkoj te kako će se prezentirati na predstojećem Europskom prvenstvu.