PERIŠIĆ ULIO NADU NAVIJAČIMA INTERA, ALI I MANCHESTER UNITEDA: / S jednima po osminu finala LP-a, o drugima sanja

Image
Foto: AFP

Hrvatski nogometaš je u Engleskoj odgovorio na pitanje o mogućem dolasku na Old Tarfford

28.11.2018.
7:30
AFP
VOYO logo

Pred nogometašima Intera je utakmica odluke u Ligi prvaka, premda ne i posljednja 'meč-lopta' za osminu finala. Ipak, pobjeda u Londonu protiv Tottenhama nudi im prolazak skupine, a hrvatski as Interove momčadi Ivan Perišić ohrabruje navijače riječima da će njegova momčad igrati na pobjedu.

Wembley je nešto posebno

Za Perišića ovo znači i povratak na Wembley s kojeg ne nosi najljepša iskustva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je divno igrati za Hrvatsku na Wembleyju, unatoč porazu od engleske reprezentacije. Atmosfera je bila sjajna. Jedva čekam da zaigramo sutra u toj važnoj utakmici. Svjesni smo da bod donosi prolazak skupine, no mi uvijek igramo na pobjedu i to je jedini način na koji znamo pristupiti utakmici", hrabri Perišić suigrače i navijače pred utakmicu u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjesni smo da će biti teško, igrat ćemo protiv momčadi pune talentiranih nogometaša, ali budemo li razmišljali o remiju doživjet ćemo poraz", dodaje Perišić čiji su dolazak u Englesku tamošnji novinari i iskoristili za pitanje o mogućem transferu u Manchester United.

'Ostvarenje sna'

Klub s Old Trafforda, točnije menadžer momčadi Jose Mourinho, već dulje vrijeme želi Perišića u svojim redovima, no...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već sam ranije rekao da bi to bilo ostvarenje sna i da je u nogometu sve moguće, ali sad sam u potpunosti koncentriran na Inter", poručio je Perišić dodavši da je unatoč nedostatku odmora nakon Svjetskog prvenstva u potpunosti podređen momčadi za koju naporno radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo