PERIŠIĆ SE OGLASIO NA INSTAGRAMU DAN NAKON NEPROSPAVANE NOĆI: / Lovren iskoristio priliku i žestoko bocnuo Brozovića

Image
Foto: AFP

Perišić i Brozović s Inteorm nisu osvojili ništa, da bi krilni napadač jednogodišnju posudbu u Bayernu okončao s tri trofeja

25.8.2020.
9:42
AFP
VOYO logo

Krilni igrač Bayerna IvanPerišić postao je jedanaesti hrvatski nogometaš koji je osvojio Ligu prvaka od proglašenja hrvatske neovisnosti.

Image
PERIŠIĆU STIGLE LOŠE VIJESTI: /

U Bayernu su odlučili da ga neće zadržati u klubu, zna se i zašto

Image
PERIŠIĆU STIGLE LOŠE VIJESTI: /

U Bayernu su odlučili da ga neće zadržati u klubu, zna se i zašto

“Ovo je bila uistinu posebna noć. PSG je sjajna momčad, imaju stvarno dobre igrače, ali mi smo igrali odlično i imamo najboljeg vratara na svijetu. Pobijedili smo zahvaljujući Neueru”, rekao je Perišić za Sky Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sretan sam što sam osvojio ovdje u Bayernu trostruku krunu. Žalim zbog toga što nisam osvojio ništa s Interom u protekle četiri godine. Još dvije godine imam ugovor s Interom i moramo sjesti i dogovoriti se. Što ja želim? To vam ne smijem sad reći. Samo želim proslaviti”, dodao je. A u ponedjeljak kasno navečer oglasio se na Instagramu.

“Kakva momčad”, kratko je napisao, nakon čega su mu uslijedile čestitke brojih sportaša. Javili su mu se, među ostalima, Hrgović, Soudani, Čilić, Jerome Boateng, Felipe Melo, Filip Ivić i brojni drugi. A Dejan Lovren iskoristio je ovu priliku kako bi malo bocnuo reprezentativnog suigrača Marcela Brozovića, inače Perišićevog dugogodišnjeg suigrača iz Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“E moj Brozoviću vidi što znači posudba”, našalio se uz dodatak posvećen Perišiću: ‘Bravo bratko napokon i ti!’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sada su, inače, od hrvastke neovisnosti, naslov prvaka Europe osvojili Alen Bokšić, Zvonimir Boban, Davor Šuker, Dario Šimić, Igor Bišćan, Mario Mandžukić, Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić i Dejan Lovren.

Do sada su naslov prvaka Europe osvojili Alen Bokšić, Zvonimir Boban, Davor Šuker, Dario Šimić, Igor Bišćan, Mario Mandžukić, Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić i Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je hrvatskih nogometaša koji su osvajali europski naslov i u bivšoj državi. Robert Prosinečki je kao član Crvene zvezde slavio u Kupu prvaka u svibnju 1991. Beogradska momčad Bariju je nakon jedanaesteraca pobijedila Olympique Marseille 5-3 (0-0).

Luka Modrić je apsolutni hrvatski rekorder s četiri osvojene Lige prvaka, a sve četiri je osvojio u dresu Real Madrida (2014, 2016, 2017, 2018). Mateo Kovačić ima tri europska naslova, također u dresu 'Kraljevskog kluba (2016, 2017, 2018), dok je Dario Šimić dva puta bio prvak Europe u dresu Milana (2003, 2007).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo