PA ZAŠTO TAKO? / Perišić se našao u nevjerojatnoj situaciji. Pogledajte što je napravio Romi i što o njemu govore i pišu Talijani, a onda ga u klubu dočeka ovo

Image
Foto: Profimedia

Praktički proživljava novu mladost i fantastičnim igrama donosi važne pobjede Interu

9.2.2022.
9:13
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Intera kao prvi su se plasirali u polufinale ovogodišnjeg izdanja talijanskog Kupa. Na domaćem terenu Inter je svladao Romu s 2-0. Inter je poveo već u drugoj minuti i to zaslugama hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića te Edina Džeke.

Naime, Perišić je presjekao suparnički napad, potom odigrao dupli pas sa Sanchezom i na kraju fantastično zavrnuo loptu u šesnaesterac koju je dočekao Džeko i iz prve pospremio u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akcija je uistinu bila vrhunska, a možete je pogledati OVDJE.

Odmah nakon toga moglo je biti 2-0, ali je Barellla pogodio okvir vrata te je Inter otišao na odmor s golom plusa, makar je mogao imati i veću prednost s obzirom kako se igralo u Milanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je Roma igrala hrabrije te su se nizale sjajne šanse na obje strane. No, samo se jednom zatresla mreža i to ponovno gostujuća. Sjajan je pogodak u 68. minuti zabio Čileanac Alexis Sanchez koji je s 20 metara fantastično pogodio sami suprotni gornji kut za potvrdu Interove pobjede.

Image
Foto: Profimedia

Pohvale trenera i medija

Ivan Perišić i Marcelo Brozović bili su u udarnoj momčadi Intera, s tim da je Brozović odigrao cijelu utakmicu, dok je Perišić izašao iz igre u 85. minuti. Valja svakako istaknuti kako je Perišić dobio vrlo visoku ocjenu 7.6 prema Sofascoreu, dok je Brozović dobio sedmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, Perišiću je stigla porcija pohvala od trener Simonea Inzaghija kao i iz Gazzette dello Sport.

"On igra na visokoj razini od početka sezone. Sretan sam i zbog njega, ali i zbog njegovih suigrača, koji također igraju odlično. Prvi smo na ljestvici, u polufinalu smo kupa, prošli smo dalje u Ligi prvaka, osvojili Superkup i ovo je odlična sezona", rekao je trener Intera, dok je Gazzetta ukazala na to da je Perišić prva opcija na lijevoj strani, iako je Inter ove sezone doveo Robina Gosensa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kupnja Gosensa je izvrsna, ali Perišić je ponovno pokazao zašto je nezamjenjiv i neizostavan u Interu", piše Gazzetta. Inače, Perišić još uvijek, bez obzira na dobre igre, nije potpisao novi ugovor s Interom i on mu istječe 30. lipnja ove sezone.

Perišić se, dakle, nalazi u dosta nevjerojatnoj situaciji. Praktički proživljava novu mladost i fantastičnim igrama donosi važne pobjede Interu, a klub mu još uvijek ne želi ponuditi novi ugovor i de facto ne zna gdje će igrati sljedeće sezone. Fascinira činjenica da Perišić i dalje gine za Inter, a da mu oni već mjesecima ne žele produljiti suradnju i kako se čini vjerojatno niti neće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo