JOJ, UŽAS / Dalića će obliti hladan znoj kada ovo vidi. Perišić je možda zadobio jednu od najgorih ozljeda, ugrožena mu je i budućnost u Interu?

Image

Pojedini talijanski mediji pišu kako je riječ o ozljedi desnog lista, dok neki govore i o puno težim ozljedama

23.5.2022.
10:51
VOYO logo

Nogometaši milanskog Intera nisu uspjeli osvojiti Scudetto, koji je na kraju ipak otišao u ruke najljućem rivalu AC Milanu. Interu je trebao kiks Milana i pobjeda, ali crveno-crni su slavili i Interu 3:0 pobjeda protiv Sampdorije na kraju nije značila ništa.

Seriju pogodaka otvorio je hrvatski nogometaš Ivan Perišić koji je u 49. minuti dao gol za 1-0. Lijepo je Perišić pratio akciju te iskosa pogodio suprotni kut za svoj osmi ligaški pogodak u sezoni. Kasnije je Correa zabio još dva za pirovu pobjedu sada već bivšeg prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VELIKI UDARAC /

Stižu problemi za Dalića: Perišić zabio pa se ozlijedio, iznijeli ga na nosilima uz ovacije cijelog stadiona

Image
VELIKI UDARAC /

Stižu problemi za Dalića: Perišić zabio pa se ozlijedio, iznijeli ga na nosilima uz ovacije cijelog stadiona

Potencijalno teška ozljeda?

Međutim, Perišić je izašao iz igre nakon sat vremena igre zbog ozljede. Perišić se vraćao u obranu nakon jedne akcije, a u jednom trenutku činilo se da mu je koljeno "propalo". Oko njega nije bilo protivničkih igrača, a Perišić je samo legao na travnjak i zatražio je pomoć liječnika.

Perišića su s terena iznijeli na nosilima i onda mu još neko vrijeme ukazivali pomoć. Kasnije je šepajući otišao u svlačionicu, a kasnije je uhvaćen kako hoda na štakama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišiću ova ozljeda dolazi u najgorem trenutku. Upravo je u pregovorima oko ostanka u Interu i svaka teška ozljeda zbog koje bi izbivao na dulje vrijeme potencijalni je rizik u koji se Inter možda ne bi htio upuštati. Štoviše, novinar Nicolo Schira piše kako Perišićev agent u ponedjeljak ide na pregovore s Interom te da je plan potpis ugovora na dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, prve informacije su podosta loše. Pojedini talijanski mediji pišu kako je riječ o ozljedi desnog lista, dok neki govore i o puno težim ozljedama poput ozljede Ahilove tetive ili čak križnih ligamenata. Ova potonja svakako bi bila najgora jer iziskuje oko šest mjeseci oporavka, a katkada i više, no spor je proces oporavka i od povred Ahilove tetive.

Isto tako, Perišić je jedan od najvažnijih igrača hrvatske nogometne reprezentacije, a Vatrene početkom lipnja čekaju četiri utakmice Lige nacija u kojima je izbornik Zlatko Dalić sigurno računao na njega. U slučaju najgore ozljede moguće je da Dalić na Perišića neće moći računati čak i na SP-u krajem godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo