PERIŠIĆ I DRUŠTVO IZ REPREZENTACIJE DOBILI NOVOG TRENERA: / Za osvajanje naslova doveli Talijana koji zna kako se to radi

Image
Foto: Profimedia, Zuma Press - Archives

Službeno potvrđena najgore čuvana tajna u talijanskom nogometu

31.5.2019.
8:15
Profimedia, Zuma Press - Archives
VOYO logo

Dan nakon što je otpustio trenera koji ga je uveo u Ligu prvaka, milanski Inter objavio je ime stručnjaka koji će momčad voditi sljedeće sezone, a to je Antonio Conte.

Njegovo imenovanje nije veliko iznenađenje jer se već tjednima pisalo kako je on glavna želja milanskog kluba i da je jako blizu preuzimanja Nerazzurra. Sada je to i službeno potvrđeno, tako da će klub za kojeg nastupaju hrvatski reprezentativci Ivan Perišić, Šime Vrsaljko i Marcelo Brozović voditi trofejni Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je u četvrtak objavio kako je raskinuo suradnju s trenerom Lucianom Spallettijem, nakon što je s milanskom ekipom izborio Ligu prvaka. Spalletti je na San Siro iz Rome u ljeto 2017. te uveo Inter u Ligu prvaka prvi put nakon sedam godina. U klubu su mu očito zamjerili što njegova momčad nije uspjela s Juventusom ući u ozbiljniju utrku za naslov prvaka pa je uslijedila smjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Antonio Conte i Andrea Pirlo u Juventusu /AFP

Sada je doveden Conte koji je osvojio tri naslova prvaka Italije s Juventusom, a u Interu se nadaju da će sličan uspjeh imati i s njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo