PERIŠIĆ BRUTALNO ‘POKLOPIO’ LOVRENA ZBOG SLIKE S ĆORLUKOM: / Ovo najbolje govori kakva je atmosfera u stožeru Vatrenih

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Hrvatski nogometni reprezentativci okupili su se u utorak u Zagrebu te se ubrzo zaputili u Rovinj gdje su odradili prvi trening u sklopu priprema za Euro

27.5.2021.
17:36
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, sva ona priča o lošoj ili narušenoj atmosferi u reprezentaciji pada u vodu. Dejan Lovren na svom je Instagramu objavio fotografiju s treninga kojom je poželio dobrodošlicu natrag u reprezentaciju Vedranu Ćorluki koji je postao novi Dalićev pomoćnik.

Uskoro se javio Ivan Perišić koji mu je brutalno spustio i rekao: “Spremniji je od tebe, sine”, na što mu je Lovren obećao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Spremit ću ja tebe sad kad dođeš. Klizećim u kuk!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Testiranje s Armenijom i Belgijom

Hrvatska će prije EP-a imati dvije pripremne utakmice. Prvog dana lipnja u Velikoj Gorici će odmjeriti snage protiv Armenije, a 6. lipnja u Bruxellesu slijedi ogled protiv Belgije. Osmog lipnja Vatreni putuju u svoju bazu u škotskom u St Andrewsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetski doprvaci će na EP-u igrati u skupini D. U prvom susretu, 13. lipnja na Wambleyju će odmjeriti snage protiv Engleske, pet dana kasnije Hrvatsku u Glasgowu očekuje ogled protiv Češke, a nastup u skupini D Vatreni će zaključiti protiv Škotske, ponovo na stadionu Hampden Park 22. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo