PEREZ I REAL NAŠLI SE U PROBLEMIMA ZBOG BIZARNE SITUACIJE: / Ne znaju što bi pa traže pomoć južnoamerikanaca

Image
Foto: BENJAMIN CREMEL / AFP

Velika potražnja za ulaznicama dovele je čelne ljude Real Madrida u neugodnu situaciju

1.12.2018.
11:48
BENJAMIN CREMEL / AFP
VOYO logo

Revanš utakmica finala Cope Libertadores između River Platea i Boce Juniors će konačno biti odigrana 9. prosinca, ali u Madridu na Santigao Bernabeu. Ovi klubovi trebali su uzvrat odigrati prije sedam dana na Monumentalu, no nakon što su navijači Rivera napali autobus igrača Boce utakmica je odgođena.

Bilo je priče da bi se meč trebao igrati na stadionu Rivera, ali nogometaši Boce bili su izričito protiv toga. Nakon toga tražio se stadion gdje će se igrati najveći svjetski derbi, a iako se mislilo da će to biti u Dohi na kraju je odlučeno da se susret odigra u Madridu i to na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokajali se zbog odluke

U Real Madridu su se već pokajali zbog te odluke jer su dobili nevjerojatne upite za ulaznice. Kraljevski klub je kao vlasnik stadiona jedan od organizatora ove utakmice i zaduženi su za prodaju ulaznica. Iz Madrida su poručili da su u 24 sata dobili nevjerovatnih 150 tisuća zahtjeva za ulaznice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Realu nisu navikli na takav pritisak, te su tražili pomoć od CONMEBOL-a. Poznato je da čak 70.000 Argentinaca živi u Španjolskoj i zbog toga je odlučeno da se ovaj susret odigra u Madridu. Ipak, nije isključeno da i u Madridu bude nereda jer se nezadovoljstvo navijača koji ne mogu do ulaznica već pojavilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo