PEP PRESKOČIO MOURINHA, ANCELOTTIJA I FERGUSONA I UPISAO SE U POVIJEST: / 'Ako netko ovo može preokrenuti onda je to Madrid'

Image
Foto: Profimedia

Također postao je trener s najviše pobjeda protiv Reala u 21. stoljeću

26.2.2020.
23:42
Profimedia
VOYO logo

U najzvučnijem okršaju osmine finala nogometne Lige prvaka Manchester City je na gostovanju pobijedio Real Madrid sa 2-1, dok je u drugom susretu večeri Lyon porazio Juventus sa 1-0.

Sudar "Kraljeva" i "Građana", svakako je jedna od poslastica osmine finala elitnog natjecanja "Starog kontinenta", a u prvom susretu slavili su gosti okrenuvši rezultat u posljednjih 12 minuta utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pepu Guardioli bila je ovo 28. pobjeda u nokaut fazi Lige prvaka je izbio na vrh ispred trenerskih veličina poput Josea Mourinha, Alexa Fergusona i Carla Ancelottija.

Također postao je trener s najviše pobjeda protiv Reala u 21. stoljeću. Deset puta rušio je Madriđane, dok su Ernesto Valverde i Diego Simeone to napravili devet puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stigli smo ovdje kako bi pokušali pobijediti i uspjeli smo. Ovo je samo prvo poluvrijeme. Ako neka momčad ovo može preokrenuti onda je to Madrid", rekao je poslije utakmice za BT sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Primili smo pogodak dok smo bili boji, a kada su oni bili bolji mi smo zabili. To je nogomet. Sjećam se kad smo prije nekoliko sezona na Anfieldu bili izvrsni, a oni su tri puta tukli prema golu i sva tri puta zabili. Takvo je ovo natjecanje“, izjavio je Guardiola.

"Jako sam ponosan. Ovo je prvi korak. Ništa nije gotovo. Sada možemo uživati, a u nedjelju nas čeka finale Kupa, prvenstvo pa uzvratna utakmica s Realom“, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo