PEP NAJAVIO PROMJENE ZA MAKSIMIR I OTKRIO KAKO IH DINAMO MOŽE POBIJEDITI: / 'Ove sezone mučimo se s tim

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U srijedu se na Maksimiru igra utakmica sezone

9.12.2019.
10:26
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Pred nogometašima Dinama ove je srijede posljednji i vjerojatno najveći izazov grupne faze Lige prvaka. Na Maksimir stiže Manchester City. Moćne trupe PepaGuardiole dolaze uzdrmane nakon poraza od gradskog rivala Manchester Uniteda.

S obzirom na to da je City već osigurao drugi krug, a za vikend ih čeka derbi s arsenalom, očekuje se da će protiv Dinama na travnjak izaći ispremiješani sastav. To je najavio i sam Guardiola. Sergio Aguero je ozlijeđen, a RaheemSterling, DavidSilva, John Stones i Bernardo Silva mogli bi dobiti poštedu. No, priliku će sigurno dobiti engleski veznjak PhillFoden.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Manchester City manager Pep Guardiola during the Premier League match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park, London Crystal Palace v Manchester City, Premier League - 19 Oct 2019, Image: 477875496, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Ian Stephen/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Igrat će'

"On je spreman, igrat će u srijedu protiv Dinama. Računam na sve igrače i odlučujem, znam kako sve funkcionira. Nitko njega nije spomenuo kad smo pobijedili Burnley. Njegovo vrijeme dolazi i vidjet ćemo ga u sljedećim utakmicama", rekao je Pep prije puta u Zagreb.

"U ovom trenutku ne razmišljamo o osvajanju Lige prvaka. Samo pokušavamo pobijediti u utakmicama. Ne razmišljam o bodovima. Nismo konzistentni kao u prethodne dvije sezone i to je stvarnost. Igrači igraju kako ja želim. Moramo sprječavati kontranapade. Inače smo dobri u tome, ali ove sezone se malo mučimo", poručio je Guardiola. Upravo se u tome krije slabost Cityja, ali je pitane mogu li je Modri iskoristiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo