PEP ODUŠEVLJEN / 'Pokazali su zašto su prvaci, samo 48 sati nakon što su popili sav alkohol, došli su ovdje i odigrali utakmicu'

Image
Foto: Profimedia

Manchester City je od ranije osigurao novi naslov prvaka Premier lige, dok je Brighton potvrdio šesto mjesto i igranje Europske lige iduće sezone

25.5.2023.
11:21
Profimedia
VOYO logo

U zaostalom susretu 32. kola engleske Premier lige nogometaši Brightona i Manchester Cityja su odigrali 1-1.

Image
NEPOTREBNO /

Marko Livaja nije jedini koji je pjesmom vrijeđao Šibenčane, iste stihove zapjevao još jedan igrač Hajduka

Image
NEPOTREBNO /

Marko Livaja nije jedini koji je pjesmom vrijeđao Šibenčane, iste stihove zapjevao još jedan igrač Hajduka

Vrlo kvalitetno te krajnje otvoreno s mnogo prilika odigrale su ove dvije momčadi, pogotovo u prvom poluvremenu kada su i jedni i drugi nizali lijepe akcije i brojne prilike. U prvih 45 minuta su postignuta dva pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti iz Manchestera su poveli golom Phil Fodena u 25. minuti, kada mu je nesebično asistirao Haaland, dok je u 38. izjednačio Julian Enciso. Paragvajski nogometaš je fantastično pogodio rašlje suparničkih vrata udarcem s 30 metara,

U nastavku utakmice ritam se donekle primirio kao i što se smanjio broj pravih prilika. U 79. minuti Manchester City je ipak postigao pogodak. Strijelac je bio Erling Haaland, ali je sudac poništio gol zbog prekršaja u napadu Norvežanina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City je od ranije osigurao novi naslov prvaka Premier lige, dok je Brighton potvrdio šesto mjesto i igranje Europske lige iduće sezone.

"Obje su momčadi željele igrati s loptom i bez nje, obje su momčadi pokazale želju i agresivnost, dale izvanredne golove, posebice mladi Enciso. Bila je to stvarno dobra utakmica, čestitam Brightonu što je i službeno osigurao mjesto u Europskoj ligi. Zaslužili su to 100 posto zbog načina na koji igraju", rekao je trener Građana Pep Guardiola o utakmici, a onda se dotaknuo vlastitih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrači Manchester Cityja su pokazali zašto su prvaci. Samo 48 sati nakon što su popili sav alkohol u Manchesteru, došli smo ovdje i odigrali dobru utakmicu. Zato smo prvaci. I to traje. Ovi igrači već dugi niz godina pokazuju nešto posebno."

FNC 11 - borilački spektakl godine iz Arene Zagreb gledajte UŽIVO u nedjelju, 28. svibnja od 20 sati, ekskluzivno na PLAY Premiumu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo