Uzvrat Lige prvaka / Guardiola najavio oprez uoči uzvrata s Realom i Modrićem: 'Ne postoji garancija za ništa'

Image
Foto: Shuttterstock

Ako sačuva prednost od jednog pogotka, City će drugu uzastopnu godinu izboriti finale Lige prvaka.

3.5.2022.
18:27
Shuttterstock
VOYO logo

U srijedu navečer nogometaši Real Madrida čekaju na domaćem terenu igrače Manchester Cityja. Igra se druga polufinalna utakmice Lige prvaka, a Građani su na Etihadu slavili s 4-3.

Tako aktualni engleski prvaci ulaze u uzvrat s jednim pogotkom prednosti, ali dojam je kako je City trebao otići u uzvratnu utakmicu s većom prednosti. Igrali su s visokom energijom i s lakoćom su ugrožavali Realova vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovakve utakmice nikada nisu posve ujednačene. Postoje trenuci kada si bolji na terenu, ali postoje i oni kada si slabiji. Nogomet je nepredvidljiv, a ovakvi dvoboji pogotovo," rekao je trener Cityja, Pep Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa nije garantirano

Unatoč izvrsnoj igri, City je ipak primio čak tri pogotka od Reala koji, jednostavno, odbija predati utakmicu prije samog kraja.

"Nikakvo čudo nije da budeš bolji, ali izgubiš, ali je moguć i obrnuti scenarij," nastavio je Guardiola i dodao: "Svašta na kraju može odlučivati u ovakvim utakmicama. Svakakvi detalji. Kakvo je raspoloženje, kakva je određena reakcija u datom trenutku. Na koji će se način dečki probuditi ujutro. Ne postoji garancija za ništa.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako sačuva prednost od jednog pogotka, City će drugu uzastopnu godinu izboriti finale Lige prvaka. Tamo je prošle godine bolji bio Chelsea, koji je osvojio drugu titulu europskog prvaka.

"Mi smo uistinu zadovoljni što smo u prvom susretu slavili i što uzvrat čekamo s golom prednosti. Jasno nam je da moramo odigrati dvije dobre utakmice ako želimo izbaciti Real. Nije dovoljno samo pobijediti u prvoj utakmici," priznaje Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo