PEKRASNE SCENE IZ SVLAČIONICE VATRENIH: / Pogledajte čime su Modrića iznenadili za rođendan

Dok ih većina slavi rođendane u društvu klupskih suigrača, Modrić ga slavi u krugu svoje druge obitelji

9.9.2019.
14:42
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Vrlo rijetku privilegiju ima kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić. Naime, najbolji je igrač svijeta proteklih 12 rođendana proslavio u krugu suigrača iz reprezentacije. Dok ih većina slavi rođendane u društvu klupskih suigrača i obitelji, Modrić ga slavi u krugu svoje druge obitelji, odnosno prijatelja iz reprezentacije.

Modrićev rođendan pada 9. rujna, kada se obično igra prvi dio jesenskih kvalifikacija, a kako je Luka u reprezentaciji još od 2006. godine, ovo je postala već prava tradicija. Iznimke nije bilo niti ove godine, a u taboru Vatrenih priređena je velika proslava u čast kapetanu Modriću.

Iznijeli su mu veliku tortu s 34 svjećice, a on je održao prigodan govor nakon što su mu čestitali team menadžerica Iva Olivari i Zorislav Srebrić.

"Podsjetit ću vas da je Luka s nama u reprezentaciji još od 2006. godine i od tada je sve rođendane uglavnom proslavio s nama. Znam da bi možda sada bio radije s Vanjom i djecom doma, ali mi ćemo ti kao tvoja druga obitelj. Mi ćemo ti zato zaželjeti puno zdravlja, sreće i ljubavi i da nam još dugo budeš s nama", rekla je u uvodu Olivari.

Zatim je govorio Modrić.

"Hvala svima na čestitkama. Moram reći da mi je jako drago, ako već ne mogu slaviti s obitelji, da rođendan slavim s vama. Pogotovo kada vidim koliko mladića imamo u reprezentaciji, odmah se i ja mlađe osjećam. Želim nam pobjedu danas protiv Azerbajdžana, nadam se da ćemo je i ostvariti. Ne samo zbog mog rođendana, nego i zbog svih nas. Jer smo to zaslužili time kako smo se ponašali, trenirali i bili cijeli ovaj tjedan skupa", rekao je Modrić.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali