PEKRASNE SCENE IZ SVLAČIONICE VATRENIH: / Pogledajte čime su Modrića iznenadili za rođendan

Image

Dok ih većina slavi rođendane u društvu klupskih suigrača, Modrić ga slavi u krugu svoje druge obitelji

9.9.2019.
14:42
VOYO logo

Vrlo rijetku privilegiju ima kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić. Naime, najbolji je igrač svijeta proteklih 12 rođendana proslavio u krugu suigrača iz reprezentacije. Dok ih većina slavi rođendane u društvu klupskih suigrača i obitelji, Modrić ga slavi u krugu svoje druge obitelji, odnosno prijatelja iz reprezentacije.

Modrićev rođendan pada 9. rujna, kada se obično igra prvi dio jesenskih kvalifikacija, a kako je Luka u reprezentaciji još od 2006. godine, ovo je postala već prava tradicija. Iznimke nije bilo niti ove godine, a u taboru Vatrenih priređena je velika proslava u čast kapetanu Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznijeli su mu veliku tortu s 34 svjećice, a on je održao prigodan govor nakon što su mu čestitali team menadžerica Iva Olivari i Zorislav Srebrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podsjetit ću vas da je Luka s nama u reprezentaciji još od 2006. godine i od tada je sve rođendane uglavnom proslavio s nama. Znam da bi možda sada bio radije s Vanjom i djecom doma, ali mi ćemo ti kao tvoja druga obitelj. Mi ćemo ti zato zaželjeti puno zdravlja, sreće i ljubavi i da nam još dugo budeš s nama", rekla je u uvodu Olivari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je govorio Modrić.

"Hvala svima na čestitkama. Moram reći da mi je jako drago, ako već ne mogu slaviti s obitelji, da rođendan slavim s vama. Pogotovo kada vidim koliko mladića imamo u reprezentaciji, odmah se i ja mlađe osjećam. Želim nam pobjedu danas protiv Azerbajdžana, nadam se da ćemo je i ostvariti. Ne samo zbog mog rođendana, nego i zbog svih nas. Jer smo to zaslužili time kako smo se ponašali, trenirali i bili cijeli ovaj tjedan skupa", rekao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo