'Hajduk i dalje broj jedan' / Pašalić ekskluzivno za RTL Danas: 'Milan je klubina; nemam odnos s Čačićem, on najbolje zna što mu treba'

'Priželjkivao sam ostanak u Hajduk, ali u klubu je bila takva situacija da se mogao staviti ključ u bravu da sam ostao', kazao je Pašalić samo za RTL

17.3.2017.
19:00
VOYO logo
Image
junak utakmice /

Pašalić u posljednjim trenucima zabio za pobjedu Milana s dva igrača manje!

Image
junak utakmice /

Pašalić u posljednjim trenucima zabio za pobjedu Milana s dva igrača manje!

Mnogi su među Čačićevih 23 vidjeli i ime Marija Pašalića, ali veznjak Milana dobio je samo pretpoziv i na okupljanje ne dolazi. U posljednjih 18 utakmica igrao je u njih 17, od toga 14 puta od prve minute. Je li očekivao poziv, kakav mu je odnos s izbornikom, ali i kako se snalazi u slavnom klubu? Ekskluzivnu priču s milanskog San Sira donosi Boris Jovičić.

Na svakom je koraku prepoznat kao nova zvijezda Milana. Ekskluzivnu turneju po San Siru, samo za RTL, često su prekidali navijači koji su od Marija Pašalića htjeli koju fotografiju ili autogram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijačko ludilo prestaje tek kada uđe u svlačionicu gdje je krenula njegova nogometna renesansa.

'Kada je došao poziv Milana mislim da nije trebalo puno razmišljati jer kakav god da je Milan zadnjih godina, u kakvoj god je krizi što se tiče europskih rezultata, svi i dalje očekuju velike rezultate. I dalje je to klub, klubina. Sad sam tu i stvarno sam sretan i zadovoljan kako se stvari razvijaju", priča nam Pašalić.

Jer svaki izlazak na San Siro poseban je doživljaj, a sada kada igra u formi života svaki potez prati i Pašalićev matični klub Chelsea.

"Bi li volio ostati u Milanu?", upitao ga je naš novinar.

- "Pa vidjet ćemo što će se dogoditi, meni je zasad super, igram standardno, ne mogu se požaliti na ništa, stvarno. Ali, pitanje što će Chelsea reći, što oni žele i poslije toga što Milan želi i onda ćemo na osnovu toga donijeti zaključke nakon sezone", otkriva nam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok se europski velikani bore za njegove usluge, izbornik Čačić odlučio je kako mu pomoć sad već standardnog Milanovog veznjaka protiv Ukrajine neće trebati.

"Kakvi su tvoji odnosi s izbornikom, gdje te on vidi, je li se čujete?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- "Pa nemamo nekakav odnos, ne čujemo se, ne znam, nije me kontaktirao, ali on najbolje vidi i najbolje zna što mu treba za reprezentaciju tako da što god bude, bit će i želim mu svu sreću."

No, od kockastog dresa ne odustaje.

"Sigurno da svakom predstavlja zadovoljstvo igrati za reprezentaciju, braniti boje svoje države na velikom natjecanju pogotovo i vidjet ćemo, ima još dosta do Rusije i samo igrama na terenu mogu zaslužiti to."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A pored svih terena na kojima je igrao, samo jedan ostaje u sjećanju.

"Čim sam ušao na Poljud, ja sam ga odsanjao tako da je za mene i dalje Hajduk broj jedan", veliča klub iz kojeg se počeo vinuti u visine.

"Je li ti žao što si ranije otišao iz Hajduka, što nisi ostao možda još koju godinu duže?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- "Pa je, ja sam priželjkivao ostanak, ali u klubu je bila takva situacija da praktički da sam ostao kad se Chelsea zainteresirao za mene, da se mogao staviti ključ u bravu."

No, kaže on sam, vratit će se. Ali zasada je fokus na Milanu, u kojem nosi zanimljiv broj na dresu. Ima li poseban razlog?

"U Hajduka sam imao broj 8, ali kad sam ovdje došao, bio je zauzet i onda sam gledao ostale brojeve. Nije baš bilo zanimljivih. Računam, Milan je nešto posebno, poseban klub, htio sam i neki poseban broj kasnije, jednog dana da imam uspomenu i eto tako sam odabrao 80."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvonimir Boban i Dario Šimić u Milanu su ostavili dubok trag. Ostane li u klubu i Pašalić, mogli bi navijači još jednog Hrvata dugo pamtiti.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo