ZA SVAKU OSUDU / Huliganizam zavladao na tribinama jedne od najjačih europskih liga, nemile scene iz metropole zgrozile sve

Image

Došlo je do kaosa na tribinama

17.12.2021.
23:18
VOYO logo

Ako igrač ili sudac bude ozlijeđen predmetom bačenim s tribina utakmica će biti otkazana, objavila je u četvrtak francuska vlada koja pokušava suzbiti rastući broj navijačkih izgreda na nogometnim utakmicama Prve lige. 

"Ako igrač ili sudac bude ozlijeđen pirotehničkom napravom bačenom s tribina utakmica će definitivno biti otkazana. Također, bit će zabranjeno posjedovanje i prodaja pića u plastičnim bocama na stadionima barem do 1. srpnja 2022.", priopćila je vlada. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dan kasnije na kup susretu između drugoligaša Paris FC-a i Lyona svjedočili smo nemilim scenama zbog čega je utakmica prekinuta, koje možete pogledati ovdje i ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

 Prošlog mjeseca na utakmici Lyon - Marseille igrač gostujuće momčadi Dimitri Payet pogođen je plastičnom bocom punom vode, zbog čega je utakmica prvo bila prekinuta dva sata da bi na kraju bila otkazana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od početka sezone zbog navijačkih izgreda šest utakmica Prve lige je prekinuto, od čega su dvije otkazane. Prema ministrici sporta Roxani Maracineanu, navijački izgredi predstavljaju veliki rizik za budućnost francuskog nogometa.

Image
Image

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo