Parada vratarskih kikseva, svima je već dosta!

U uzvratu finala Hrvatskog kupa Ivan Kelava je prvo poklonio gol Varaždincima, a onda je kolega Krklec njegovim suigračima uzvratio uslugu.

26.5.2011.
0:04
VOYO logo

Pala je zavjesa na još jednu sezonu hrvatskog nogometa. Uzvratnim susretom finala Hrvatskog kupa u Varaždinu okončano je kotrljanje lopte po nogometnim terenima koji će sada jedno vrijeme mirovati.

Kao što je bilo jasno već nakon maksimirskog dvoboja, hrvatski prvak Dinamo potvrdio je osvajanje dvostruke krune. Za Varaždince je dostizanje ogromnog rezultatskog minusa (1:5) iz prvog susreta ipak bila nemoguća misija iako se tračak nade ukazao već u šestoj minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je Nikola Šafarić iskosa s lijeve strane iznenadio Ivana Kelavu, koji je kroz ruke primio pacerski pogodak. Nakon toga gosti iz Zagreba su stisnuli domaćine, a u dva navrata je zaprijetio mladi Mateo Kovačić. U drugom pokušaju u 23. minuti pogodio je gredu u koju je loptu skrenuo domaći vratar Krklec.

U 37. minuti slobodni udarac je izveo Sammir, no Krklec je još jednom bio spreman, da bi tri minute kasnije je Milan Badelj iz gužve zatresao vratnicu. No, sve ono što je dobro napravio u prvom dijelu, domaći golman je pokvario na startu drugog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 62. minuti Luis Ibanez je uputio udarac s 30-tak metara, a lopta je kroz šumu nogu te ispod iznenađenog Krkleca prošla u mrežu. Osam minuta kasnije stigao je konačni slom Varaždinaca. Badelj se najbolje snašao u domaćem petercu te iz blizine zakucao loptu u mrežu.

Točku na 'i' stavio je Fatos Beqiraj u 82. minuti. Crnogorac je odlično pratio prodor Sammira i poput rasnog strijelca bio na pravom mjestu za svoj treći gol u finalnom obračunu protiv Varaždina, te ukupno osmi zgoditak u ovoj sezoni Hrvatskog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Dinamo

Vezani članci:

arti-201105250861006 arti-201105250808006 arti-201105240673006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo