REAKCIJE RIJEČANA / 'Jedva čekamo uzvrat, može se s njima nadigravati, morat ćemo na Rujevici pokazati još više'

Image
Foto: Motionteam/PIXSELL

Rijeka je do vodećeg pogotka došla u 33. minuti, kad je preciznim i snažnim udarcem s više od 20 metara mrežu pogodio Ivan Lepinjica

19.8.2021.
22:43
Motionteam/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaše Rijeke sekunde su dijelile od pobjede nad PAOK-om na gostovanju u Solunu, ali je prva utakmica doigravanja za Konferencijsku ligu završila 1:1 te će Riječanima za plasman u grupnu fazu ovog natjecanja biti potrebna pobjeda za tjedan dana u uzvratu na Rujevici. 

Rijeka je do vodećeg pogotka došla u 33. minuti, kad je preciznim i snažnim udarcem s više od 20 metara mrežu pogodio Ivan Lepinjica. Sve do posljednje minute sučevog dodatka u drugom dijelu Riječani su držali prednost, a tada je nakon ubačaja iz kuta lopta pogodila braniča Rijeke Niku Galešića i od njega se odbila u mrežu za konačnih 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SOLUNSKA BITKA /

Rijeka iznenadila favorizirane Grke, sredstva se ne biraju, ima i 'ranjenih'

Image
SOLUNSKA BITKA /

Rijeka iznenadila favorizirane Grke, sredstva se ne biraju, ima i 'ranjenih'

Tomić zadovoljan

"Malo nas je dijelilo od jedne velike pobjede. Možemo samo čestitati igračima na uloženom trudu. Stvarno su se maksimalno potrošili. U prvom poluvremenu su odigrali jako dobro, dok su nas u drugom poluvremenu Grci jako pritiskali, nismo uspjeli izaći iz svog šesnaesterca, više razviti igru. Od toliko kornera, jedna je lopta ušla u mrežu, ali to ništa ne umanjuje. Imamo aktivan rezultat, a sada se nadam da ćemo uz pomoć naše publike napraviti čudo", prenosi riječi Gorana Tomića Novi list.

"Svi su sada vidjeli da imaju fantastične pojedince, koji 'jedu' loptu. Morat ćemo na našem terenu pružiti maksimum jer jedino tako možemo proći tako čvrstu ekipe. No, vjerujem u svoju momčad, u grotlu Rujevice možemo izboriti skupinu", zaključio je trener Tomić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Remi je dobar rezultat'

Nakon utakmice oglasio se i strijelac jedinog riječkog pogotka Ivan Lepinjica.

"Remi je jako dobar rezultat na gostovanju kod PAOK-a, to bismo odmah potpisali prije utakmice. Vidjeli smo da se s njima može igrati, moramo samo u uzvratu biti hrabriji, koncentriraniji. Nije bilo lako, bili smo umorni i oni su nas pritiskali cijelo vrijeme. Bit će nam žao zbog ovog primljenog pogotka jer bismo ušli u utakmicu na Rujevici s prednošću", rekao je nakon utakmice Ivan Lepinjica, prenosi Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogodak? Izgubili smo loptu pa je osvojili, odigrali smo dupli pas, opalio sam i ušla je… PAOK? Žele igrati i znaju igrati. Morat ćemo na Rujevici pokazati još više. Može se s njima nadigravati. Jedva čekamo uzvrat. Nadam se da će navijači doći u što većem broju, s njima je sve lakše", zaključio je Lepinjica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo